Connect with us

VIRAL

Η Apple σχεδιάζει το Netflix των ειδήσεων

Published

on

Η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει στην υπηρεσία Apple News την εφαρμογή ανάγνωσης περιοδικών Texture που εξαγόρασε πρόσφατα για να ξεκινήσει την δική της συνδρομητική υπηρεσία, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τα σχέδια της εταιρείας. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο της δημιουργού των iPhone για την ενίσχυση των εσόδων της από ψηφιακό περιεχόμενο και υπηρεσίες.

Η Apple συμφώνησε τον προηγούμενο μήνα να αγοράσει το Texture, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του να αγοράσουν συνδρομές σε περισσότερα από 200 περιοδικά για 9,99 δολάρια τον μήνα. Στόχος της εταιρείες είναι να ενσωματώσει το προσωπικό και την τεχνολογία της Texture στην ομάδα Apple News, η οποία κατασκευάζει την συνδρομητική υπηρεσία.
Μια βελτιωμένη εφαρμογή Apple News με τις συνδρομητικές υπηρεσίες αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται μέσα στον επόμενο χρόνο, και μια μερίδα των εσόδων από τις συνδρομές θα πάει στους εκδότες των περιοδικών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, δήλωσε οι ίδιες πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή συζητούν για μην ανακοινωμένες κινήσεις. Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

Η εταιρεία είχε παλαιότερα μια εφαρμογή με την ονομασία Newsstand που συνδύαζε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες, αλλά η πρόσβαση σε κάθε Μέσο πληρωνόταν ξεχωριστά. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούσε και η υπηρεσία Apple News όταν ξεκίνησε το 2015.

Εκτιμάται ότι μια νέα απλοποιημένη έκδοση της εφαρμογής που θα καλύπτει διάφορες εκδόσεις θα μπορούσε να αυξήσει την χρήση και τα έσοδα του Apple News με τρόπο παρόμοιο με αυτό που έγινε όταν η εφαρμογή Apple Music ξεκίνησε να λειτουργεί συνδρομητικά και πάλι στην τιμή των 9,99 δολαρίων τον μήνα. Η εν λόγω υπηρεσία streaming δημιουργήθηκε και αυτή μετά από μια εξαγορά: Η Apple αγόρασε την Beats Music και την εταιρεία αναπαραγωγής ήχου Beats έναντι 3 δισ. δολαρίων το 2015.Τότε η Beats Music είχε λιγότερους από ένα εκατομμύριο συνδρομητές, τους οποίου η Apple αύξησε σε πάνω από 40 εκατομμύρια.

Όμως σύμφωνα με τον Τζιν Μούνστερ, αναλυτή αγορών που ειδικεύεται στην Apple και συνιδρυτή της Loop Ventures δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί η επιτυχία της Beats και του Apple Music. «Ο κόσμος πληρώνει για μουσική, πληρώνει για βίντεο και οι περισσότερες υπηρεσίες ειδήσεων υποστηρίζονται από διαφημίσεις», δηλώνει. «Αν η Apple ξεκινήσει μια υπηρεσία παρόμοια με το Texture, το πιο πιθανό είναι να μην έχει πολλούς συνδρομητές».

Αν η Apple χρεώνει μερικά δολάρια τον μήνα αντί για 9,99 δολάρια που κοστίζει η συνδρομή στην Apple Music, θα καταφέρει να αυξήσει κάπως τους συνδρομητές, είπε. Όμως εκτίμησε πως η νέα υπηρεσία πιθανότατα «δεν θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα της Apple από συνδρομές».

Πηγή

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIRAL

3 λάθη που κάνεις όταν προσπαθείς να αποταμιεύσεις χρήματα

Published

on

Είναι γνωστό πως κατά καιρούς όλοι προσπαθούμε να βάλουμε σε μια τάξη τα οικονομικά μας έτσι ώστε να μη ξοδεύουμε περισσότερα από όσα βγάζουμε ή ακόμη καλύτερα να βάζουμε στην άκρη κάποια χρήματα.

Ωστόσο, όταν προσπαθούμε να αποταμιεύσουμε κάνουμε συχνά αυτά τα 3 λάθη.

Πόσα πληρώνετε;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εξετάσατε το λογαριασμό τηλεφώνου σας ή του ρεύματος; Η ψηφιακή παράδοση των λογαριασμών στο mail κάνει τόσο εύκολη την πληρωμή που κανείς πια δεν τσεκάρει τι είναι αυτό που τελικά χρεώθηκε. Μήπως ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε το συμβόλαιο του κινητού σας;

Πληρώνετε πρώτα τους μικρούς λογαριασμούς

Σίγουρα σας δίνει αίσθηση ικανοποίησης όταν πληρώνετε όλους αυτούς τους μικρούς λογαριασμούς που μαζεύτηκαν για αυτό το διάστημα, αλλά πραγματικά πηγαίνετε μπροστά από το χρέος σας κάνοντας αυτό; Αν δε έχετε δόσεις στην τράπεζα, τότε πρέπει να εξετάσετε και το ενδεχόμενο μεγάλης χρέωσης με κάθε καθυστέρηση.

Δεν εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες

Δεν πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ στις προσφορές, δεν πληρώνετε εγκαίρως τους λογαριασμούς για να έχετε έκπτωση, ή τους πληρώνετε αφότου λήξουν και έχετε επιβάρυνση με τέλη επανασύνδεσης και ένα σωρό άλλες μικρές κακές συνήθειες.

Πηγή

Continue Reading

VIRAL

Φωτογραφίες ανθρώπων που τους πήρε ο ύπνος την πιο ακατάλληλη στιγμή

Published

on

 

 

 

Πηγή

Continue Reading

VIRAL

Εντυπωσιακό: Το ορθογώνιο παγόβουνο που φωτογράφισε η NASA

Published

on

Ένα ασυνήθιστο μεγάλο παγόβουνο με σχήμα τέλειου ορθογώνιου – που θυμίζει τον εξωγήινο μονόλιθο στην ταινία «2001: Οδύσσεια του Διαστήματος» αλλά σε παγωμένη έκδοση – φωτογράφισε η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA).

Στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα, δεν μπορεί παρά να θαυμάσει κανείς τη φύση, η οποία, μέσα σε όλη τη χαοτική τυχαιότητα που τη διέπει, μπορεί να παράγει σχεδόν τέλεια γεωμετρικά σχήματα σε τόσο μεγάλη κλίμακα. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο ειδών παγόβουνα: αυτά που μοιάζουν με τρίγωνο ή πρίσμα πάνω από την επιφάνεια του νερού (όπως αυτό που βύθισε τον «Τιτανικό») και εκείνα που είναι μακριά, πλατιά και επίπεδα σαν φέτα κέικ.

Το συγκεκριμένο γεωμετρικό παγόβουνο, που έχει μήκος σχεδόν δύο χιλιομέτρων, έχει αποκολληθεί από την σταδιακά καταρρέουσα παγοκρηπίδα Λάρσεν C στην Ανταρκτική Χερσόνησο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ορατό είναι μόνο το ένα δέκατο του παγόβουνου, καθώς το υπόλοιπο βρίσκεται μέσα στο νερό. Οι επιστήμονες το θεωρούν ασταθές και επιρρεπές σε περαιτέρω διάσπαση.

Πηγή

Continue Reading

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SKG247.gr ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

LISTEN LIVE

LIKE US ON FACEBOOK

Instagram #skg

TRENDING

Copyright © 2018 SKG 24|7 Powered by Wordpress.