Connect with us

NEWS

Η παραλία θα πλημμυρίσει από γέλια και φωνές

Published

on

Η αδρεναλίνη έχει χτυπήσει κόκκινο! Η Θεσσαλονίκη αναμένεται να ξεσαλώσει! Η Χ.Α.Ν.Θ. ανεβάζει στροφές παρέα με το Δήμο Θεσσαλονίκης… Ο Λευκός Πύργος θα ντυθεί στα χρώματα της ανεμελιάς και της ζωντάνιας… Η παραλία θα πλημμυρίσει από γέλια και φωνές… Η πόλη μας θα αναζωογονηθεί… Η Θεσσαλονίκη θα ζήσει για 11η συνεχόμενη χρονιά το – μεγάλο project του Γ’ Κύκλου της Σχολής Στελεχών, Today – Παίζω – Δρω – MotiON, που το οργανώνουν τα ίδια τα στελέχη της!

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, τα τελευταία 10 χρόνια, κάθε τέλος σεζόν, τα μεγαλύτερα παιδιά του προγράμματος της Σχολής Στελεχών της Χ.Α.Ν.Θ., οι νεαροί εθελοντές μας, καλούνται να οργανώσουν και να υλοποιήσουν ένα ολοκληρωμένο project, με την μορφή ενός event.

Τη φετινή χρονιά λοιπόν, το “Today – Παίζω – Δρω – MotiON” έχει τον δικό του χαρακτήρα με τίτλο “Stop! Look! Listen! Take Action!”. Η νεολαία της Θεσσαλονίκης παρακινεί τους πολίτες να λάβουν δράση, ενώ παράλληλα τους δείχνει πως το πρόγραμμα της προσωπικής ανάπτυξης της Σχολής Στελεχών άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται και αλληλεπιδρούν με τον συνάνθρωπο και τον δημόσιο χώρο.

Το κοινωνικό πρόσημο της φετινής εκδήλωσης Today –  Παίζω – Δρω – MotiON, είναι τόσο η συνεργασία όσο και η οικονομική στήριξη ομάδων και ατόμων με νοητική υστέρηση ή και άλλες αναπηρίες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών Με Αναπηρία Θεσσαλονίκης (ΚΕ.ΠΕ.Π. «Ο Άγιος Δημήτριος»).

Σας προσκαλούμε λοιπόν, στο 11ο Today – Παίζω – Δρω – MotiON” το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, δίπλα από το Λευκό Πύργο στις 5 Μαΐου 2018 ώρες 11:00 – 17:00. Παρακάτω μερικές από τις δράσεις που θα διοργανώσουν οι νεαροί εθελοντές μας :

 • Μουσικοκινητικές δια-δραστικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους όπως το “χορεύοντας σε κύκλο” και το “Whisper Challenge”.
 • Έκθεση φωτογραφίας από τα στελέχη μας με θέμα “Stop!Look!Listen!Take Action!”.
 • Αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδοσφαιράκι, τρίλιζα και τσουβαλοδρομίες.
 • Δραστηριότητες για παιδιά 5-8 ετών όπως ζωγραφική, οριγκάμι, πλαστελίνες και πραγματικά (!)“Angry Birds”.
 • Δραστηριότητες όπου απουσιάζει η μία αίσθηση όπως  “τυφλόμυγα”, “παντομίμα δίχως χέρια” και “Blind Smell”.
 • Δια-δραστικό επιτραπέζιο Ναρκαλιευτής.
 • Quiz όπως “Πες-Βρες”, “Μπλε Ιστορίες” και “Heads Up”.
 • PhotoBooth με φόντο τον Θερμαϊκό, κρατώντας props φτιαγμένα από τα εκπαιδευόμενα στελέχη μας.
 • Happenings σε συγκεκριμένες ώρες όπου τα στελέχη μας, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, θα κινητοποιήσουν τον κόσμο να είναι ενεργός πολίτης.
 • Συναυλία με νεανικά συγκροτήματα (από τις 12:00πμ-2:30μμ).
 • FREE TODAYLICIOUS HOT DOGS! Ετοιμαστείτε να γευτείτε το πιο Famous Hot Dog της πόλης!

Μαζί μας, τα καταστήματα Todaylicious όπου και θα γιορτάσουν τα 7α γενέθλιά τους, συνεχίζοντας την παράδοση και στήνοντας το αξέχαστο περσινό σκηνικό του πιο ανατρεπτικού «αστικού πικ νικ» με θέα το Θερμαϊκό Κόλπο! Με κεντρικό μήνυμα, ΜΑΗ (My) Today’s Pic Nic, θα γευτείτε το πιο famous hot dog της πόλης ενώ σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δώρα!
Σας περιμένουμε όλους…

Μικρούς και μεγάλους !
Σημείωση: Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

*Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

ΠΗΓΗ

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SKG247.gr ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

LISTEN LIVE

LIKE US ON FACEBOOK

Instagram #skg

TRENDING

Copyright © 2018 SKG 24|7 Powered by Wordpress.