Connect with us

NEWS

Ανάπλαση πλατειών και πράσινα δώματα σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Published

on

Mια σειρά από έργα, τα οποία εγκρίθηκαν από τις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, θα αρχίσει να υλοποιεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Κάποια από αυτά έχουν εγκριθεί εδώ και περίπου ένα μήνα και κάποια νέα έργα εγκρίθηκαν τώρα και αφορούν αναπλάσεις πλατειών και πάρκων (πλατεία Μαβίλη και πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα και πάρκο Ν. Παπάζογλου), πράσινα δώματα σε τέσσερα σχολικά κτίρια με στόχο τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος και διαμορφώσεις σχολικών αυλών με νέες φυτεύσεις, διαμόρφωση δαπέδων, οργάνωση χώρων άθλησης κ.ά. Τα έργα περιλαμβάνουν ακόμη αναπλάσεις πάρκων γειτονιάς αλλά και επέκταση ποδηλατοδρόμων. Πρόκειται για εγκεκριμένα, ώριμα, έργα, και είναι θέμα να χρόνου να ξεκινήσει η κατασκευή τους, όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας κ. Γιώργος Δημαρέλος.

Πιο αναλυτικά τα έργα περιλαμβάνουν:

Φυτεμένα δώματα σε σχολεία

Πρόκειται για τα εξής έργα:

-Κατασκευή πράσινου δώματος στο κτίριο του 11ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου και 14ου./73ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Θεσσαλονίκης (5η Δημοτικής Κοινότητα, Οδός Αμαλίας), εμβαδού 770 τ.μ. Είναι προϋπολογισμού 204 χιλ. ευρώ.

-Κατασκευή πράσινου δώματος στο κτίριο του 13ου Δημοτικού Σχολείου και 9ου/15ου Νηπιαγωγείου (5η Δημοτική Κοινότητα), της οδού Βαλαγιάννη, εμβαδού 1.071τ.μ. Είναι προϋπολογισμού 273 χιλ. ευρώ.

-Εφαρμογή φυτεμένου δώματος 375 τ.μ. στο 32ο Νηπιαγωγείο-53ο Δημοτικό Σχολείο στην 3η Δημοτική Κοινότητα. Το έργο είναι προϋπολογισμού 120 χιλ. ευρώ.

-Εφαρμογή φυτεμένου δώματος 1.510 τ.μ. στο 26ο Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης, στην 3η Δημοτική Κοινότητα. Είναι προϋπολογισμού 408 χιλ. ευρώ.

Σκοπός των παραπάνω έργων είναι η βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής της πυκνοδομημένης περιοχής και της ενεργειακής συμπεριφορά του κτιρίου καθώς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τις προσφερόμενες δυνατότητες αύξησης της φυτοκάλυψης στον αστικό χώρο.

Διαμόρφωση σχολικών αυλών με βιοκλιματικά κριτήρια

-Διαμόρφωση σχολικής αυλής στο 2ο Γυμνάσιο – 31ο Λύκειο στην οδό Αναξιμάνδρου 79 στη Χαριλάου, συνολικής επιφάνειας 5.800 τ.μ.. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 740 χιλ. ευρώ, και θα αφορά νέες φυτεύσεις με φυτά ανθεκτικά στις αστικές μικροκλιματολογικές συνθήκες και με ελάχιστες απαιτήσεις σε νερό και συντήρηση (44 νέα δέντρα και 900 φυτά εδαφοκάλυψης), δημιουργία ενιαίας δαπεδόστρωσης με έγχρωμη άσφαλτο, διαμόρφωση κλίσεων δαπέδου, οργάνωση χώρων άθλησης, αντικατάσταση αθλητικού και αστικού εξοπλισμού, εγκατάσταση νέων φωτιστικών και προβολέων (για τα γήπεδα) τεχνολογίας LED.

-Διαμόρφωση της σχολικής αυλής του 27ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Καισαρείας 15 στην Κάτω Τούμπα, συνολικής επιφάνειας 3.197 τ.μ. Θα φυτευθούν 31 νέα δένδρα και 570 φυτά εδαφοκάλυψης. Επίσης προβλέπεται να γίνει άρση πολυμορφίας του χώρου με δημιουργία ενιαίας δαπεδόστρωσης, οργάνωση χώρων άθλησης με τη δημιουργία δυο γηπέδων (μίνι ποδοσφαίρου και μπάσκετ), αντικατάσταση αθλητικού εξοπλισμού, χωροθέτηση 3 νησίδων παιχνιδιού για βιωματικό παιχνίδι-αυτοσχεδιασμό και κατάλληλων για ΑμεΑ, εγκατάσταση νέων φωτιστικών και προβολέων για το γήπεδο τεχνολογίας LED. Το έργο είναι προϋπολογισμού 500 χιλ. ευρώ.

Ανάπλαση πλατείας Αγίου Σπυρίδωνα

Οι βασικοί στόχοι της μελέτης είναι η αναβάθμιση του υπαίθριου χώρου, η διαμόρφωση νέου πρασίνου με αύξηση του αριθμού των επιφανειών που καταλαμβάνει το υψηλό πράσινο (30 νέα δέντρα) και των φυτεύσεων (117 θαμνώδη, 1000 εποχικά είδη και 800 τμ χλοοτάπητα), η οπτική ενοποίηση όλων των κοινόχρηστων χώρων ώστε να δίνεται η αίσθηση μια διευρυμένη πλατείας, – η ενίσχυση της διαπερατότητα των εδαφών με αύξηση του μεγέθους των ημιδιαπερατών ή πλήρως διαπερατών επιφανειών με σκοπό τη μείωση της θερμότητας, η εγκατάσταση φωτισμού χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης (LED), η δημιουργία υποδομών για την ασφαλή και πλήρη προσβασιμότητα των ΑμεΑ, η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών παραμονής με τη διαμόρφωση θέσεων ξεκούρασης και η προμήθεια και εγκατάσταση νέων υπαίθριων υποδομών. Το έργο είναι προϋπολογισμού 253492,49 ευρώ.

Αναπλάσεις πάρκων γειτονιάς

Αντικείμενο του έργου είναι α) Στο πάρκο επί της οδού Βαρώνου Χιρς και Γαμβέτα η προτεινόμενη διαμόρφωση εστιάζει κυρίως στην καλύτερη προσβασιμότητα και φωτισμό του χώρου, ώστε να γίνει πιο προσιτή η χρήση του από τους κατοίκους ως πέρασμα αλλά και ως ανάπαυση-στάση, β) Στο πάρκο επί της οδού Ορέστου-Μακεδονίας και Δελφών θα πραγματοποιηθούν ήπιες επεμβάσεις που στόχο έχουν να προσελκύσουν τον περαστικό να έρθει σε επαφή με το φυσικό στοιχείο περιπατώντας σε μονοπάτια μέσα στο χώρο πρασίνου. Ο προϋπολογισμό του έργου είναι 323.000.

Ανάπλαση πλατείας Μαβίλη

Ανάπλαση πλατείας Μαβίλη και των περιμετρικών οδών με στοιχεία βιοκλιματικού σχεδιασμού, με προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ.

Στόχος είναι η αναβάθμιση της εικόνας της περιοχής και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και η ανάδειξη του υφιστάμενου πρασίνου με τη διατήρηση όλων των αξιόλογων μεγάλων δένδρων και εμπλουτισμό του με νέες φυτεύσεις.

Ανάπλαση πάρκου Ν. Παπάζογλου (πρώην Αγ. Θεράποντα)

Στόχος του έργου είναι η ανάπλαση ενός αστικού πάρκου με μεγάλη επισκεψιμότητα, λόγω διεξαγωγής ετήσιων μουσικών εκδηλώσεων προς τιμή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή, Νίκου Παπάζογλου, αλλά και της γειτνίασής του με το 19ο Δημοτικό Σχολείο, τον ιερό ναό του Αγίου Θεράποντα και την τοπική αγορά της Κάτω Τούμπας. Το έργο είναι προϋπολογισμού 830.000 ευρώ.

Χώρος πρασίνου στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου-Βούλγαρη

Το έργο αφορά στη διαμόρφωση σε χώρο πρασίνου μιας έκτασης που σήμερα είναι αδιαμόρφωτος. Αντικείμενο του έργου είναι ο ανασχεδιασμός – διαμόρφωση του χώρου πρασίνου στην συμβολή των οδών Βούλγαρη και Παπαναστασίου βόρειο – ανατολικά του άλσους της Νέας Ελβετίας, στο Ο.Τ. 146 στην περιοχή Χαριλάου – Ν Ελβετία στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα, με επεμβάσεις που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση – διαμόρφωση ενός ενοποιημένου χώρου πρασίνου υπερτοπικής κλίμακας. Είναι προϋπολογισμού 990.000 ευρώ.

Ποδηλατόδρομοι

Αντικείμενο του έργου, με προϋπολογισμό 1 εκατ. ευρώ και με δικαιούχο τον Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι η υλοποίηση παρεμβάσεων στον υφιστάμενο άξονα ποδηλατόδρομου, που συνδέει την Ανατολική με τη Δυτική Θεσσαλονίκη (και αντιστρόφως), σε μία διαδρομή μήκους 6,2 χιλ., από το Μέγαρο Μουσικής έως και το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Ενδιάμεσοι σταθμοί θα είναι οι πλατείες Λευκού Πύργου, Αριστοτέλους και Ελευθερίας, που πρόκειται σύντομα να αναπλαστεί, καθώς και το Επιβατικό Λιμάνι, στο τμήμα που βρίσκεται στο οδόστρωμα, στις οδούς Ν. Κουντουριώτη- Σαλαμίνος – Πολυτεχνείου και Αναγεννήσεως. Προβλέπεται ακόμη η επέκταση του υφιστάμενου δικτύου ποδηλατόδρομων προς την περιοχή της Τούμπας και συγκεκριμένα η σύνδεση της Καυτατζόγλου με το Παπάφειο Ορφανοτροφείο και το παλιό Κλωστοϋφαντουργείο Υφανέτ, το οποίο σχεδιάζεται να διαμορφωθεί ως πολυχώρος πολιτισμού. Τελικός προορισμός θα είναι το πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο της πλατείας Μικρασιατικού και Θρακικού Πολιτισμού, μέσω των οδών Παπάφη και Κλεάνθους.

Μ.Κ.

ΠΗΓΗ

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NEWS

Θεσσαλονίκη: Αυξημένα κατά 14,4% τα ενοίκια σε σύγκριση με πέρσι

Published

on

Αύξηση 8,4% σε ολόκληρη την επικράτεια σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα εμφανίζουν την τρέχουσα χρονική περίοδο οι τιμές των ενοικίων, σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα ενοικιάσεων του κτηματομεσιτικού δικτύου RE/MAX Ελλάδας, κατά την οποία η κτηματαγορά έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Βάσει της έρευνας, στην αύξηση των ενοικίων φαίνεται να έχουν παίξει ρόλο τόσο τα αποθέματα διαθέσιμων κατοικιών που ολοένα και μειώνονται, όσο και οι βραχυπρόθεσμες μισθώσεις κατοικιών που έχουν οδηγήσει τα ακίνητα που προορίζονται για μακροχρόνια μίσθωση να αποτελούν «μήλον της Έριδος» για χιλιάδες ενδιαφερόμενους ενοικιαστές σε δημοφιλείς περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Την ανηφόρα τράβηξαν οι τιμές των ενοικίων

Οι τιμές των ενοικίων σε πανελλαδική κλίμακα σημείωσαν σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι της τάξης του 8,4%. Αναλυτικότερα, στην Αττική αυξήθηκαν κατά 6,9%, στη Θεσσαλονίκη κατά 14,4% και στην περιφέρεια κατά 7,1% (με μεγάλες όμως διαφορές από πόλη σε πόλη). Σημαντική διαπίστωση είναι πως δεν σημειώθηκαν πουθενά μειώσεις τιμών σε πόλεις ως σύνολα. Ειδικότερα, αύξηση τιμών κατά 15% παρατηρήθηκε στην Πάτρα και στον Βόλο, ακολουθούμενες από την Σπάρτη κατά 14% ενώ στην Αλεξανδρούπολη υπήρξε αξιοσημείωτη αύξηση 17%. Μικρότερη άνοδος 2-7% σημειώθηκε σε πόλεις όπως Καβάλα, Καρδίτσα, Ξάνθη, Λαμία και Κόρινθο ενώ στα ίδια επίπεδα παρέμειναν οι τιμές μόνο στην Λάρισα και στα Ιωάννινα σε σχέση με το 2017.

Στις περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, οι τιμές παρουσίασαν αύξηση 14,4% κατά μέσο όρο, με μεγάλες διακυμάνσεις όμως από περιοχή σε περιοχή. Στις περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι τιμές αυξήθηκαν κατά μέσο όρο 10%, με εξαίρεση όμως τις περιοχές της Τούμπας, της Χαριλάου και της Άνω Πόλης όπου καταγράφηκαν αυξήσεις 13% ως 21%. Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη οι τιμές ανέβηκαν 20% κατά μέσο όρο και πάλι όμως με έντονες αποκλίσεις από περιοχή σε περιοχή. Χαρακτηριστικά στην περιοχή της Κηφισιάς καταγράφηκε αύξηση 20%, στο Πανόραμα 13% ενώ στο Καραμπουρνάκι 3%.

Τέλος, στη Δυτική Θεσσαλονίκη η αύξηση που σημειώθηκε ήταν μεγέθους 8% κατά μέσο όρο για το σύνολο της περιοχής, με εξαίρεση την περιοχή του Ωραιοκάστρου όπου τα ενοίκια μειώθηκαν κατά -3% και της Πολίχνης όπου παρέμειναν αμετάβλητα. Η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφηκε στις περιοχές του Εύοσμου, του Κορδελιού, της Ηλιούπολης και των Αμπελοκήπων με ποσοστά άνω του 11%, ενώ στις περιοχές της Νεάπολης, Σταυρούπολης και Ευκαρπίας το ποσοστό κυμάνθηκε στο 8-9%.

Τι είδους ακίνητα ψάχνουν οι ενοικιαστές

Από το πλήθος των δεδομένων που συγκεντρώθηκαν από το σύνολο των γραφείων της RE/MAX πανελλαδικά, προέκυψε ότι το προφίλ του δημοφιλέστερου ακινήτου διαφέρει από περιοχή σε περιοχή, όμως σε γενικές γραμμές στις περισσότερες περιοχές της χώρας προτιμώνται τα μικρά διαμερίσματα 1-2 υπνοδωματίων, μέχρι 20ετίας ή παλαιότερα αλλά ανακαινισμένα.

Στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο και στις περιοχές κοντά στα Πανεπιστήμια, στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκονται τα διαμερίσματα 1 υπνοδωματίου, σε καλή κατάσταση με έτος κατασκευής μετά το 1990 ή ανακαινισμένα ανεξαρτήτου ηλικίας, 40-50τ.μ., σε τιμές 250-400 ευρώ. Στις ίδιες επίσης περιοχές ζητούνται και διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων, 70-90τ.μ., στα 350-500 ευρώ ενοίκιο. Στις βόρειες και δυτικές συνοικίες (από Συκιές έως Κορδελιό) το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων, εμβαδού 70 – 90 τ.μ., ηλικίας έως 20ετών με το ενοίκιο να ανέρχεται στα 280 – 350 ευρώ. Στο Πανόραμα προτιμώνται οι μεζονέτες, με εμβαδόν περίπου 140-180τ.μ., 15ετίας, στα 600-800 ευρώ. Στις ανατολικές συνοικίες ζητούνται κυρίως διαμερίσματα των 2 δωματίων ηλικίας ως 20 ετών σε καλή κατάσταση ή παλιότερα αλλά ανακαινισμένα σε τιμές 350-450 ευρώ.

Στις περιφερειακές μεγάλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας, όπως είναι ο Βόλος, η Λάρισα, η Πάτρα, τα Ιωάννινα, η Καβάλα και η Αλεξανδρούπολη καθώς και σε μικρότερες όπως είναι η Ξάνθη, η Κομοτηνή και η Λαμία, οι ενοικιαστές αναζητούν κυρίως διαμερίσματα 1 υπνοδωματίου, 40-50 τ.μ., ηλικίας κάτω των 20 ετών σε τιμές από 200 έως 350 ευρώ καθώς και 2 υπνοδωματίων, 70-100τ.μ., κάτω των 20 ετών ή παλιότερα αλλά ανακαινισμένα, σε τιμές 300 έως 450 ευρώ. Σε άλλες πόλεις της περιφέρειας (Καρδίτσα, Κόρινθος, Σπάρτη, Καστοριά) η προτίμηση στρέφεται κυρίως σε διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων, εμβαδού 70 – 100 τ.μ., ηλικίας έως 20ετών με τιμές ενοικίων 300 έως 350 ευρώ.

Ποια χαρακτηριστικά επικρατούν στις προτιμήσεις των υποψήφιων ενοικιαστών

Σύμφωνα με την έρευνα, τα χαρακτηριστικά εκείνα που κυριαρχούν στις προτιμήσεις των υποψήφιων ενοικιαστών και προσδίδουν αξία σε ένα ακίνητο προς ενοικίαση, σχετίζονται αφενός με την οικονομία και τη συντήρησή του και αφετέρου με παροχές που προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αναλυτικότερα, τα πλέον επιθυμητά χαρακτηριστικά είναι:

Η αυτόνομη θέρμανση (προτιμάται το φυσικό αέριο),

Η καλή κατάσταση του ακινήτου και αν είναι παλιό αν έχει ανακαινισθεί και πόσο πρόσφατα

Η ύπαρξη θέσης στάθμευσης

Αυτά τα οποία σχετίζονται με την οικονομία, το «ευ ζην» και την άνεση στην καθημερινότητα των ενοικιαστών είναι:

Η κατάσταση των κουφωμάτων

Η ύπαρξη ασανσέρ

Και το επίπεδο του ορόφου που σχετίζεται με την ασφάλεια και την ύπαρξη θέας

Αύξηση της ζήτησης για ενοίκια

Σε σχέση με την περσινή χρονιά, η ζήτηση για ενοικίαση αυξήθηκε αρκετά σχεδόν σε όλες τις πόλεις, ενώ σε ελάχιστες παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Η προτίμηση των ενοικιαστών στράφηκε περισσότερο σε σπίτια νεότερης και μέσης ηλικίας (έως 10-20 ετών) ενώ δεν υπήρξε αλλαγή ως προς τις προτιμήσεις σε μεγαλύτερα ή μικρότερα σπίτια. (Πηγή)

Continue Reading

NEWS

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη την ημέρα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια

Published

on

Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις στις 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία οι πολίτες της γείτονος χώρας καλούνται ψηφίσουν με ένα «ναι» ή ένα «όχι» την ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, μέσω της έγκρισης της συμφωνίας των Πρεσπών. Μέσω facebook, προγραμματίζεται συλλαλητήριο για το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου στις 18.00  στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, “την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. η Θεσσαλονίκη διατυμπανίζει στην πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά στο άγαλμα του Αριστοτέλη. Στα Σκόπια διεξάγεται το δημοψήφισμα σχετικά με το κατάπτυστο προσύμφωνο των Πρεσπών, που τους χαρίζει όνομα – εθνότητα – γλώσσα μακεδονική κι όλα τα παράγωγα αυτών. Απευθυνόμαστε σε όλους και σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές και τις ψυχές μας, να υψώσουμε το ανάστημά μας δηλώνοντας με την παρουσία μας για άλλη μια φορά την ιστορική μας αλήθεια και το δίκαιο του αγώνα μας . Έχουμε υποχρέωση να αποτρέψουμε την παραχάραξη της ιστορίας και της πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς μας. Ο αγώνας για τη Μακεδονία είναι ανένδοτος και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε διασφαλίζοντας την ιστορική συνέχεια της ελληνικότητας της χώρας του Μεγαλέξανδρου. Όχι στα λάθη της συμφωνίας, όχι στη λήθη της ιστορίας” .

Continue Reading

NEWS

Ξεκινούν και στη Θεσσαλονίκη ακροάσεις πολιτών στην Αστυνομία

Published

on

Ύστερα από απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, επεκτείνεται η ημέρα ακρόασης πολιτών από την Ελληνική Αστυνομία και στη Θεσσαλονίκη, ήδη κατά τον τρέχοντα μήνα, με στόχο να ισχυροποιηθεί η σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης με την κοινωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποδοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία των συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή που θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες που επιθυμούν να εκθέσουν δια ζώσης το πρόβλημά που τους απασχολεί, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00-22:00.

Εάν ο αριθμός των υποβληθέντων αιτημάτων ακρόασης είναι τέτοιος που να καθιστά αδύνατη τη δυνατότητα ανταπόκρισης στο σύνολό τους, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται σχετικά από το Υπασπιστήριο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης προκειμένου είτε να αναδιαμορφώνεται ο χρόνος συνάντησης, είτε να επιλέγεται εναλλακτικός τρόπος χειρισμού του ζητήματος.

Η καινοτόμος αυτή δράση εφαρμόζεται ήδη στην Αθήνα με επιτυχία, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας και ενισχύοντας τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα ακρόασης εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση gadthe@astynomia.gr, τηλεφωνικά στον αριθμό 2310-388201, καθημερινά κατά τις ώρες 09.00 – 13.00.

Η ημέρα ακρόασης πολιτών θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την 27η Σεπτεμβρίου 2018 και τα αιτήματα θα υποβάλλονται σήμερα και αύριο, 25 – 26 Σεπτεμβρίου, τις ίδιες ώρες.

 

Continue Reading

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SKG247.gr ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

LISTEN LIVE

LIKE US ON FACEBOOK

Instagram #skg

TRENDING

Copyright © 2018 SKG 24|7 Powered by Wordpress.