Connect with us

NEWS

3rd Gourmet Exhibition στη Θεσσαλονίκη στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι

Published

on

Χώρος: Αποθήκη Γ Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
Προβλήτα Α, Λιμάνι, 54625, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Τιμή: από 5.00 €

Πότε: 06/04/2019 – 08/04/2019
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 11:00
Σάββατο: 13:00
Κυριακή: 11:00


48 εκδηλώσεις στη Gourmet Exhibition που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα!
Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις.
Η αφρόκρεμα των Ελλήνων παραγωγών θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για 3 ολόκληρες ημέρες, 6,7 και 8 Απριλίου, 2019 στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι.
Η 3η Gourmet Exhibition συγκεντρώνει παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία του Ελληνικού brand name.
«Ρίχνουμε τοίχους και χτίζουμε γέφυρες. Χτίζουμε συνεργασίες, επιμορφώνουμε εμπόρους και κοινό, δοκιμάζουμε προϊόντα και μαθαίνουμε την ιστορία τους, την καινοτομία και τα μυστικά τους».
3rd Gourmet Exhibition
Η μόνη έκθεση με 100% ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα.
6-7-8 Απριλίου γιορτάζουμε τα ελληνικά προϊόντα στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι σας περιμένει!

Η 3rd Gourmet Exhibition είναι έτοιμη να ανοίξει τις θύρες της στο κοινό! Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της το 2016, η Gourmet Exhibition στόχευσε στην ανάδειξη των Ελλήνων παραγωγών τυποποιημένων προϊόντων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στόχος που την οδήγησε στο να δραστηριοποιηθεί στην αναζήτηση, συνεργασία και τέλος στην προώθηση επιχειρήσεων αποκλειστικά με ποιοτικά εκλεκτά τρόφιμα.

Με ξεκάθαρο προφίλ, που υποστήριξε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, η Gourmet Exhibition ετοιμάζεται για την 3η Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019, στην Αποθήκη Γ? στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχουν 80 μοναδικοί παραγωγοί από κάθε μεριά της Ελλάδας, όπου το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με υψηλής ποιότητας τρόφιμα, πρώτη ύλη, τυποποιημένα και καινοτόμα προϊόντα, γεωγραφική ένδειξη και ηχηρά brand names.

Στη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό και επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των παραγωγών, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους, να συζητήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για την παραγωγή, την πρώτη ύλη, τη διάθεση και τις τιμές, να κάνουν παραγγελίες και αγορές χονδρικής ή λιανικής.

48 εκδηλώσεις στη ‘Gourmet Exhibition’ που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα!
Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις και παρουσιάσεις.

Διατηρούμε την λειτουργία του τόσο δημοφιλούς Olive Bar, το πρώτο στην Ελλάδα, όπου θα γίνονται και φέτος οι γευσιγνωσίες των ελαιολάδων και ελιών από τους πιστοποιημένους γευσιγνώστες  Μαρία Κατσούλη, Κώστας Τερτιβανίδης, Κική Ζηνοβιάδου,  Οδυσσέα Βλαχάβα και Κυριακή Παναγιώτου. Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα

Προσθέσαμε ένα νέο χώρο γευσιγνωσιών το Deli Bar στο οποίο μεταξύ άλλων, θα δοκιμάσετε μέλια, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, τουρσιά και αλείμματα, σαρακοστιανές νοστιμιές και άλλα πολλά προϊόντα της έκθεσης με τους Γιάννα Μπαλαφούτη, Γιάννη Μπουροδήμο, Σύλβια Κουμεντάκη και τον Θεόδωρο Παστουρματζή. Όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Διατηρούμε τις Τράπεζες Γευσιγνωσίας όπου παντρεύονται χορτοφαγικά προϊόντα σε ευφάνταστους συνδυασμούς με την Ελένη Ψυχούλη, δοκιμάζονται παραδοσιακά γλυκίσματα από κάθε γωνιά του τόπου μας με την Ιωάννα Σταμούλου, αλλά και τιμάται το νησί της Λήμνου, ως ένας ξεχωριστός γαστρονομικός παράδεισος. Πληροφορίες .

Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards.
Στα Βραβεία Κοινού προτρέπουμε τους επισκέπτες μας να βαθμολογήσουν τα προϊόντα που έχουν ήδη γνωρίσει στον εκθετήριο χώρο και στις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της 3rd Gourmet Exhibition,.
Στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας (Γιώργος Πίττας, Νικολέτα Μακρυωνίτου, Αλεξάνδρα Ανθίδου, Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου) αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ.

Η Μίνα Αποστολίδη έρχεται από το Βέλγιο και μας μιλά για τις σοκολάτες της. Στο τέλος τη παρουσίασης θα έχουν τη δυνατότητα, όσοι επιθυμούν, να αγοράσουν λίγα τεμάχια μιας και δε μπορούν να βρεθούν όλα τα προϊόντα της Mina Handmade Chocolate, πουθενά αλλού στη Θεσσαλονίκη.

Σεμινάρια για κάθε ενδιαφέρον, όπως παρασκευή φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών, food-styling, γαστρο-τουρισμός και τυποποίηση. 

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος.

Προσκεκλημένοi συνεργάτες της Έκθεσης οι οποίοι δίνουν το παρόν στη διάθεση εκθετών και επισκεπτών, είναι οι (αλφαβητικά):
Μιχάλης Αδαμίδης, Μαρία Αθανασοπούλου, Αλεξάνδρα Ανθίδου, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Μίνα Αποστολίδη, Βαγγέλης Ασημακόπουλος, Οδυσσέας Βλαχάβας, Kristen Connolly, Κική Ζηνοβιάδου, Χρήστος Κατσάνος, Μαρία Κατσούλη, Φωτεινή Κλιάνη, Σύλβια Κουμεντάκη, Ευαγγελία Κουτσοβούλου, Νικολέτα Μακρυωνίτου, George Menzelos, Γιάννα Μπαλαφούτη, Γιάννης Μπουροδήμος, Αντώνης Μωυσιάδης, Κυριακή Παναγιώτου, Θεόδωρος Παστουρματζής, Σπύρος Πέγκας, Γιώργος Πίττας, Ιωάννα Σταμούλου, Κώστας Τερτιβανίδης, Denise Vivaldo, Γιάννης Χατζηπαρασίδης, Ελένη Ψυχούλη.

H “3rd Gourmet Exhibition” πραγματοποιείται με την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Food Festival και με την υποστήριξη του Perrotis College κα της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

3rd Gourmet Exhibition

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
–    Σάββατο 6/4/19, 13:00-21:00
–    Κυριακή 7/4/19, 11:00-21:00
–    Δευτέρα 8/4/19, 11:00-17:00
Αποθήκη Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Είσοδος / Εισιτήριο:
–    Γενική είσοδος: 5 ευρώ κατ? άτομο
–    Εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών:   12 ευρώ κατ? άτομο
–    Είσοδος για το εμπορικό κοινό και δημοσιογράφους:  δωρεάν (με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση, τους εκθέτες, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τις κρατήσεις θέσεων στις εκδηλώσεις, τους χορηγούς και τη διοργάνωση, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.gourmetoliveexhibition.com
https://www.facebook.com/pg/gourmetexhibition/

 

Πηγή

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NEWS

Τζιτζικώστας: «Λαμβάνουμε μέτρα προφύλαξης, όχι τιμωρίας»

Published

on

Στη λήψη των αναγκαίων μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωναϊού αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει καταφέρει να κρατήσει χαμηλά τον αριθμό των κρουσμάτων του κορωναϊού, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων επιστημών.

Ωστόσο, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας καυτηρίασε τη στάση της Ευρώπης απέναντι στο μείζον ζήτημα της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωναϊού. «Βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου με τη στάση που κρατάει η Ευρώπη απέναντι στις χώρες της» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Για το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας που έχουν ληφθεί στην Ελλάδα, ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι πρόκειται για μέτρα προφύλαξης και όχι τιμωρίας, ενώ πρόσθεσε ότι εξετάζεται η λήψη νέων μέτρων αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Συγκεκριμένα, για τη Θεσσαλονίκη και το σάλο που προκλήθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν καθημερινά στη νέα παραλία, τονίζοντας ότι είναι ανοιχτό το θέμα αλλαγής του ωραρίου που θα είναι ανοιχτή, αν κριθεί αναγκαίο.

ΠΗΓΗ

Continue Reading

NEWS

Άνδρας στις ΗΠΑ έστειλε ρολά χαρτιού υγείας μέσω drone

Published

on

Continue Reading

NEWS

Βρούτσης: «Θα διευρυνθεί το 800άρι αν…»

Published

on

Ο Γιάννης Βρούτσης μίλησε στο Open TV για τον τρόμο που έχει δημιουργήσει στην εργασία και στην επιχειρηματικότητα το παρατεταμένο λουκέτο στην αγορά, ο κορωνοϊός και την παγκόσμια οικονομική ύφεση που προκαλεί η πανδημία.

Για το «800άρι» είπε ότι θα δοθεί μέχρι και τις 15 του τρέχοντος τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων, καθώς με την παράταση που δόθηκε ως τις 10 Απριλίου στις επιχειρήσεις για να υποβάλλουν τα στοιχεία τους στην ΕΡΓΑΝΗ πάει την πληρωμή λίγο πιο πίσω.

Ο υπουργός Εργασίας ήταν καθησυχαστικός αναφέροντας ότι θα μπορέσει η κυβέρνηση να αντεπεξέλθει ακόμα κι αν τραβήξει περισσότερο η ιστορία και τόνισε ότι δεν θα υπάρξει καμία περίπτωση για μείωση μισθών μιας και «Με όλα τα μέτρα που παίρνουμε, δεν περιέχει μείωση συντάξεων ή μισθών. Τα δημοσιονομικά της χώρας δεν οδηγούν εκεί».

Παράλληλα, τόνισε ότι η εικόνα των στοιβαγμένων συνταξιούχων έξω από τις τράπεζες θα αλλάξει, καθώς «ο στόχος για να βγάλουμε ψηφιακή σύνταξη παραμένει, αν δεν πάμε Ιούνιο θα πάμε τον Ιούλιο σίγουρα».

Για το φόβο έκρηξης της ανεργίας ξεκαθάρισε ότι «κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην μπουν λουκέτα, να διασφαλιστούν θέσεις εργασίας και να υπάρξει ώθηση στην αγορά μόλις τελειώσει αυτό. Διατηρούμε καύσιμα, κρατήστε το αυτό, για να επανεκκινήσουμε την οικονομία».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «τον Μάρτιο έδειξε γενναιότητα η ελληνική επιχείρηση. Δεν είχαμε κύμα απολύσεων που να οφείλεται σε λουκέτα. Αν υπήρξε άνοδος της ανεργίας, οφείλεται σε μη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η Ελλάδα τον Μάρτιο κράτησε».

Για το αν έχουν λεφτά τα ταμεία για να υπάρξει το επίδομα των 800€ για τον Μάη και τον Ιούνη: «Εχουμε εξαγγείλει ότι η περίμετρος των επιχειρήσεων θα μεγαλώσει και το 85% μπαίνει σήμερα κάτω από την ομπρέλα των 800€. Αν συνεχιστεί θα διευρυνθεί το 800άρι».

ΠΗΓΗ

Continue Reading

TRENDING

Copyright © 2020 SKG 24|7 Powered by Wordpress.