Connect with us

NEWS

3rd Gourmet Exhibition στη Θεσσαλονίκη στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι

Published

on

Χώρος: Αποθήκη Γ Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
Προβλήτα Α, Λιμάνι, 54625, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Τιμή: από 5.00 €

Πότε: 06/04/2019 – 08/04/2019
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 11:00
Σάββατο: 13:00
Κυριακή: 11:00


48 εκδηλώσεις στη Gourmet Exhibition που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα!
Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις.
Η αφρόκρεμα των Ελλήνων παραγωγών θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για 3 ολόκληρες ημέρες, 6,7 και 8 Απριλίου, 2019 στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι.
Η 3η Gourmet Exhibition συγκεντρώνει παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία του Ελληνικού brand name.
«Ρίχνουμε τοίχους και χτίζουμε γέφυρες. Χτίζουμε συνεργασίες, επιμορφώνουμε εμπόρους και κοινό, δοκιμάζουμε προϊόντα και μαθαίνουμε την ιστορία τους, την καινοτομία και τα μυστικά τους».
3rd Gourmet Exhibition
Η μόνη έκθεση με 100% ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα.
6-7-8 Απριλίου γιορτάζουμε τα ελληνικά προϊόντα στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι σας περιμένει!

Η 3rd Gourmet Exhibition είναι έτοιμη να ανοίξει τις θύρες της στο κοινό! Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της το 2016, η Gourmet Exhibition στόχευσε στην ανάδειξη των Ελλήνων παραγωγών τυποποιημένων προϊόντων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στόχος που την οδήγησε στο να δραστηριοποιηθεί στην αναζήτηση, συνεργασία και τέλος στην προώθηση επιχειρήσεων αποκλειστικά με ποιοτικά εκλεκτά τρόφιμα.

Με ξεκάθαρο προφίλ, που υποστήριξε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, η Gourmet Exhibition ετοιμάζεται για την 3η Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019, στην Αποθήκη Γ? στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχουν 80 μοναδικοί παραγωγοί από κάθε μεριά της Ελλάδας, όπου το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με υψηλής ποιότητας τρόφιμα, πρώτη ύλη, τυποποιημένα και καινοτόμα προϊόντα, γεωγραφική ένδειξη και ηχηρά brand names.

Στη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό και επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των παραγωγών, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους, να συζητήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για την παραγωγή, την πρώτη ύλη, τη διάθεση και τις τιμές, να κάνουν παραγγελίες και αγορές χονδρικής ή λιανικής.

48 εκδηλώσεις στη ‘Gourmet Exhibition’ που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα!
Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις και παρουσιάσεις.

Διατηρούμε την λειτουργία του τόσο δημοφιλούς Olive Bar, το πρώτο στην Ελλάδα, όπου θα γίνονται και φέτος οι γευσιγνωσίες των ελαιολάδων και ελιών από τους πιστοποιημένους γευσιγνώστες  Μαρία Κατσούλη, Κώστας Τερτιβανίδης, Κική Ζηνοβιάδου,  Οδυσσέα Βλαχάβα και Κυριακή Παναγιώτου. Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα

Προσθέσαμε ένα νέο χώρο γευσιγνωσιών το Deli Bar στο οποίο μεταξύ άλλων, θα δοκιμάσετε μέλια, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, τουρσιά και αλείμματα, σαρακοστιανές νοστιμιές και άλλα πολλά προϊόντα της έκθεσης με τους Γιάννα Μπαλαφούτη, Γιάννη Μπουροδήμο, Σύλβια Κουμεντάκη και τον Θεόδωρο Παστουρματζή. Όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Διατηρούμε τις Τράπεζες Γευσιγνωσίας όπου παντρεύονται χορτοφαγικά προϊόντα σε ευφάνταστους συνδυασμούς με την Ελένη Ψυχούλη, δοκιμάζονται παραδοσιακά γλυκίσματα από κάθε γωνιά του τόπου μας με την Ιωάννα Σταμούλου, αλλά και τιμάται το νησί της Λήμνου, ως ένας ξεχωριστός γαστρονομικός παράδεισος. Πληροφορίες .

Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards.
Στα Βραβεία Κοινού προτρέπουμε τους επισκέπτες μας να βαθμολογήσουν τα προϊόντα που έχουν ήδη γνωρίσει στον εκθετήριο χώρο και στις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της 3rd Gourmet Exhibition,.
Στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας (Γιώργος Πίττας, Νικολέτα Μακρυωνίτου, Αλεξάνδρα Ανθίδου, Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου) αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ.

Η Μίνα Αποστολίδη έρχεται από το Βέλγιο και μας μιλά για τις σοκολάτες της. Στο τέλος τη παρουσίασης θα έχουν τη δυνατότητα, όσοι επιθυμούν, να αγοράσουν λίγα τεμάχια μιας και δε μπορούν να βρεθούν όλα τα προϊόντα της Mina Handmade Chocolate, πουθενά αλλού στη Θεσσαλονίκη.

Σεμινάρια για κάθε ενδιαφέρον, όπως παρασκευή φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών, food-styling, γαστρο-τουρισμός και τυποποίηση. 

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος.

Προσκεκλημένοi συνεργάτες της Έκθεσης οι οποίοι δίνουν το παρόν στη διάθεση εκθετών και επισκεπτών, είναι οι (αλφαβητικά):
Μιχάλης Αδαμίδης, Μαρία Αθανασοπούλου, Αλεξάνδρα Ανθίδου, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Μίνα Αποστολίδη, Βαγγέλης Ασημακόπουλος, Οδυσσέας Βλαχάβας, Kristen Connolly, Κική Ζηνοβιάδου, Χρήστος Κατσάνος, Μαρία Κατσούλη, Φωτεινή Κλιάνη, Σύλβια Κουμεντάκη, Ευαγγελία Κουτσοβούλου, Νικολέτα Μακρυωνίτου, George Menzelos, Γιάννα Μπαλαφούτη, Γιάννης Μπουροδήμος, Αντώνης Μωυσιάδης, Κυριακή Παναγιώτου, Θεόδωρος Παστουρματζής, Σπύρος Πέγκας, Γιώργος Πίττας, Ιωάννα Σταμούλου, Κώστας Τερτιβανίδης, Denise Vivaldo, Γιάννης Χατζηπαρασίδης, Ελένη Ψυχούλη.

H “3rd Gourmet Exhibition” πραγματοποιείται με την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Food Festival και με την υποστήριξη του Perrotis College κα της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

3rd Gourmet Exhibition

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
–    Σάββατο 6/4/19, 13:00-21:00
–    Κυριακή 7/4/19, 11:00-21:00
–    Δευτέρα 8/4/19, 11:00-17:00
Αποθήκη Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Είσοδος / Εισιτήριο:
–    Γενική είσοδος: 5 ευρώ κατ? άτομο
–    Εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών:   12 ευρώ κατ? άτομο
–    Είσοδος για το εμπορικό κοινό και δημοσιογράφους:  δωρεάν (με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση, τους εκθέτες, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τις κρατήσεις θέσεων στις εκδηλώσεις, τους χορηγούς και τη διοργάνωση, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.gourmetoliveexhibition.com
https://www.facebook.com/pg/gourmetexhibition/

 

Πηγή

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NEWS

Κορωνοϊός: Στο τραπέζι επαναφορά των sms στο 13033 και τοπικά lockdown

Published

on

Άκρως ανησυχητικός ο απολογισμός της τελευταίας μέρας με 78 κρούσματα και 3 θανάτους, με την κυβέρνηση να παραμένει σε επιφυλακή και εγρήγορση για τη λήψη και επιπλέον μέτρων για να φρενάρει την εκτόξευση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Μουρελάτου για το Οpen, να προλάβει τα χειρότερα τρέχει η κυβέρνηση, με δύο ορόσημα πολύ σημαντικά, τον Δεκαπενταύγουστο το πρώτο και το δεύτερο η επανέναρξη των σχολείων αρχές Σεπτεμβρίου.

Είναι σαφές πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει σε ύψιστη επιφυλακή την κυβέρνηση, τα συναρμόδια υπουργεία και τον κρατικό μηχανισμό. Αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα 3 Αυγούστου θα πραγματοποιείται τρεις φορές τηλεδιάσκεψη υπό τον ίδιο με τη συμμετοχή των Βασίλη Κικίλια, Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Χαρδαλιά.

Οι τηλεδιασκέψεις θα πραγματοποιούνται και εντός του Αυγούστου. Μια φορά την εβδομάδα και εάν χρειαστεί και περισσότερο θα συνεδριάζει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, για να επαναξιολογείται συνεχώς η κατάσταση, ενώ τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπεντάυγουστο.

Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να λάβει οποιοδήποτε πρόσθετο περιοριστικό μέτρο χρειαστεί, προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην κοινότητα. Σε πρώτο πλάνο είναι οι ευπαθείς ομάδες, και εδώ εφόσον ισχύσει το άσχημο σενάριο αύξησης κρουσμάτων εξετάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η επαναφορά των SMS στο 13033, δηλαδή περιορισμός στην κυκλοφορία, ενώ σε δεύτερο χρόνο εξετάζονται και τοπικού χαρακτήρα lockdown στο μοντέλο του Εχίνου στην Ξάνθη.

Ethnos.gr

Continue Reading

NEWS

Κορωνοϊός: «Έκρηξη» κρουσμάτων – 110 το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα

Published

on

Συνολικά 110 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα (1/8) ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) εκ των οποίων τα 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4587, εκ των οποίων το 54.8% αφορά άνδρες.

1280 (27.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2252 (49.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

10 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 2 (20.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 60.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

128 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 206 θανάτους συνολικά στη χώρα. 66 (32.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 96.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

protothema.gr

Continue Reading

NEWS

Κορωνοϊός: Αυξάνονται τα κρούσματα από τον γάμο στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Σε υγειονομική βόμβα εξελίχθηκε ο γάμος στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 12 καταγεγραμμένα κρούσματα κορωνοιού από τους ασθενείς που εξετάστηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Υπάρχουν όμως και άτομα που εμφάνισαν συμπτώματα και πήγαν σε ιδιωτικές κλινικές για να κάνουν τα τεστ. Κατά συνέπεια, ο αριθμός των κρουσμάτων αναμένεται να αυξηθεί.

Τρία κρούσματα εντοπίστηκαν και σε γλέντι γάμου που έγινε σε χωριό των Σερρών.

ΠΗΓΗ

Continue Reading

TRENDING

Copyright © 2020 SKG 24|7 Powered by Wordpress.