Connect with us

NEWS

Θεσσαλονίκη: Πότε ανοίγουν τα νέα διόδια στο Ωραιόκαστρο

Published

on

Αναβλήθηκε, τελικά, η προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, έναρξη της λειτουργίας των διοδίων στο Ωραιόκαστρο, καθώς παρά την υπογραφή της υπουργικής απόφασης δεν έχει εκδοθεί ακόμη το σχετικό ΦΕΚ. Έτσι, από το πρωί τα διόδια παραμένουν ανοιχτά και η διέλευση των οχημάτων από το σημείο γίνεται απρόσκοπτα και δωρεάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση του ΦΕΚ αναμένεται να γίνει αύριο, Τρίτη 19 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι ο σταθμός των διοδίων λογικά θα λειτουργήσει για πρώτη φορά την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, είχε γίνει δοκιμαστική λειτουργία του σταθμού, που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στο σημείο.

Όσο για τις τιμές των διοδίων; Τα ΙΧ αυτοκίνητα θα χρεώνονται με 0,50€ ανά διέλευση, τα δίκυκλα 0,30€, τα οχήματα 2-3 αξόνων, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα 1€ και τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, 4 και άνω αξόνων, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα χρεώνονται με 1,50€.

ΠΗΓΗ

NEWS

Γεραπετρίτης: Νέα δέσμη θετικών μέτρων από τον Σεπτέμβριο

Published

on

Η επικαιροποίηση του κεντρικού επιχειρησιακού σχεδίου για τον κορονοϊό, εάν χρειαστεί, θα τεθεί επί τάπητος στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Στην ίδια συνέντευξη προανήγγειλε νέα δέσμη θετικών μέτρων από τον Σεπτέμβριο, ένα μέρος των οποίων θα αφορά φοροελαφρύνσεις και ασφαλιστικές εισφορές.

Ξεκινώντας από τη σημερινή σύσκεψη, υπό μορφή τηλεδιάσκεψης, ο υπουργός Επικρατείας ανακοίνωσε ότι «σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία όλοι μαζί οι εμπλεκόμενοι φορείς -η άσκηση θα είναι πολυεπίπεδη- θα έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε ένα κεντρικό επιχειρησιακό σχέδιο, να το επικαιροποιήσουμε, αν χρειαστεί».

Αναγνώρισε ότι «υπάρχει μία περιφερειακή επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων», καθώς, όπως διαφαίνεται, «έχει μετακινηθεί το ιικό φορτίο από τη Δυτική Ευρώπη προς τις βαλκανικές χώρες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις άνοιξαν την κοινωνία τους και την οικονομία τους χωρίς επαρκείς σταδιακούς περιορισμούς».

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει «μία μικρή ανάπτυξη του επιδημιολογικού φορτίου στην Ελλάδα, κυρίως από εισαγόμενα κρούσματα και ιδίως από τα χερσαία μας σύνορα», όμως «όλοι περιμέναμε τη σχετική αυτή επιδείνωση, απλώς η κατανομή είναι διαφορετική».

Στην ερώτηση εάν θα κλείσει ο Προμαχώνας, ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε: «Θα ανταποκριθούμε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε ό,τι χρειάζεται. Είναι προφανές ότι οι τουριστικοί περιορισμοί της βόρειας Ελλάδας έχουν μία σημαντική εξάρτηση από τον τουρισμό της Βαλκανικής και της Ρωσίας. Αν χρειαστεί, θα επιβληθούν περιορισμοί, οι οποίοι θα έχουν να κάνουν κυρίως με τα χερσαία σύνορα».

Κλείνοντας την απάντησή του σε αυτό το θέμα, βρήκε την ευκαιρία να στείλει και κάποια μηνύματα: «Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε όλοι τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Η πρόληψη για μας στην Ελλάδα είναι κάτι πολύ σημαντικό και μολονότι έχουμε μία αναμενόμενη αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, δεν έχει υπάρξει σοβαρή επιδείνωση της υγειονομικής κατάστασης συνολικά. Πρέπει να σταθούμε στα μέτρα ατομικής υγιεινής και πρόληψης. Επίσης, να επισημάνω ότι στην Ελλάδα έχουμε μία δύσκολη άσκηση, πολύ δυσκολότερη από οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης αλλά υπάρχει ένα πολύ ισχυρό επιχειρησιακό σχέδιο, οι έλεγχοι γίνονται με υψηλό επαγγελματισμό, η Πολιτική Προστασία δουλεύει στο ύψιστο επίπεδο».

Για την Αγία Σοφία

Εν αναμονή της απόφασης του τουρκικού δικαστηρίου για την Αγία Σοφία, ο υπουργός συνέστησε να περιμένουμε τα δεδομένα. Πάντως «αυτήν τη στιγμή, εκείνο που διαφαίνεται είναι ότι θα υπάρξει μία απόφαση του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου της Τουρκίας, με βάση την οποία θα επιτρέπεται η μετατροπή της Αγίας Σοφίας. Η ελληνική κυβέρνηση έχει ασκήσει πολυμερή διπλωματία στο ζήτημα αυτό, έτσι ώστε να δημιουργήσει διπλωματικό υπόστρωμα για διεθνή καταδίκη της Τουρκίας στο κομμάτι αυτό», υπογράμμισε παράλληλα με την ελληνική διάθεση να έχει ανοιχτούς διαύλους. «Αυτήν τη στιγμή», εκτίμησε, «η Τουρκία είτε αναζητεί μία επίδειξη ισχύος είτε βρίσκεται σε μία κατάσταση ασφυξίας οπότε αισθάνεται ότι με τέτοιου τύπου εκδηλώσεις πιθανότατα θα αποσυμπιέσει την κατάσταση. Η δική μου αντίληψη είναι ότι όλα αυτά κατατείνουν σε μία περαιτέρω, όχι απομόνωση κατ’ ανάγκην, αλλά σε μία επιδείνωση της διεθνούς θέσης της Τουρκίας. Με τις μονομερείς ενέργειες, στις οποίες προβαίνει, ουσιαστικά, αγνοεί τη διεθνή κοινότητα».

Στο ερώτημα εάν εκτιμά ότι η Τουρκία θα επιχειρήσει να κάνει έρευνες νότια της Κρήτης, ο Γ. Γεραπετρίτης ξεκαθάρισε: «Δεν είναι απλό πράγμα. Μία κίνηση υψηλού ρίσκου, δηλαδή η κατεύθυνση προς θαλάσσιες ζώνες που δεν βρίσκονται στην κυριαρχική επιρροή της Τουρκίας, θα δημιουργήσει γενικότερα γεωπολιτικά δεδομένα». Την ώρα, μάλιστα, που «η Ελλάδα είναι πολύ ισχυρή διπλωματικά, έχει πολύπλευρα ερείσματα, τα οποία δεν είναι μόνο τα παραδοσιακά (Ευρωπαϊκή Ένωση, Ατλαντική Συμμαχία) αλλά έχει ισχυρές περιφερειακές συμμαχίες. Θα πρέπει να αντιλαμβάνεται και η Τουρκία ότι είναι μία κίνηση πολύ υψηλού ρίσκου να διακινδυνεύσει να βρεθεί σε αχαρτογράφητα, στην πραγματικότητα, νερά».

Νέα μέτρα ανακούφισης

Σε άλλη ερώτηση, εάν θα εξαγγείλει η κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο νέο πακέτο θετικών μέτρων, ο Γ. Γεραπετρίτης ήταν κατηγορηματικός: «Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πακέτα μέτρων, τα οποία θα επιχειρήσουν να ανακουφίσουν τις πληγείσες επιχειρήσεις. Βεβαίως, να έχουμε μία εικόνα ότι αυτό εξαρτάται εν πολλοίς από τη οικονομική στήριξη που θα ληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Και στο ερώτημα εάν αυτή η δέσμη θετικών μέτρων μπορεί να περιλαμβάνει και περαιτέρω φοροελαφρύνσεις, ο υπουργός υπογράμμισε την προσπάθεια του πρωθυπουργού, ο οποίος «στην ΕΕ έχει πολύ ισχυρό λόγο και πολιτικό κεφάλαιο, να καταστήσει δυνατό, βάσει των όρων που θα τεθούν, ένα μέρος να διατεθεί στην πραγματική οικονομία μέσω φοροελαφρύνσεων και μέσω των ασφαλιστικών εισφορών».

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε και στην κατάθεση, τις επόμενες ώρες, της έκθεσης της επιτροπής οικονομικών εμπειρογνωμόνων, της οποίας προΐσταται ο νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης, «για το πώς θα πρέπει να υπάρξει η διαχείριση του μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας σε ένα πιο ορθολογικό μοντέλο, της ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, της εργασίας και της οικονομίας».

Μόνο με αδιάσειστα στοιχεία παραπομπή πρωθυπουργού

Είναι η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στα σχέδια της κυβέρνησης; ρωτήθηκε, επίσης ο κ. Γεραπετρίτης, ο οποίος απάντησε: «Αυτήν τη στιγμή δεν βρίσκεται στην πολιτική ατζέντα κάτι τέτοιο, υπάρχει ούτως ή άλλως η εκκρεμότητα που αφορά τη δικαιοσύνη και εξ όσων γνωρίζω υπάρχουν μηνυτήριες αναφορές. Τα όσα έχουν αναδειχθεί, και πιθανότατα τα όσα θα προκύψουν ακόμη, αποτελούν έναν λόγο για μία περαιτέρω δικαστική διερεύνηση. Η πολιτική διερεύνηση δεν είναι στους άμεσους στόχους της κυβέρνησης, εμείς θα παρακολουθήσουμε, προφανώς, τα ζητήματα αυτά, αλλά αυτό στο οποίο θέλουμε να δώσουμε έμφαση είναι περισσότερο στα ζέοντα προβλήματα».

Στη συνέχεια, κατέθεσε την προσωπική θέση του ότι «ο κάθε πρωθυπουργός έχει μία πολύ ειδική θέση στο πολίτευμα, δεν είναι θέμα ούτε συμβολισμού ούτε πολιτικής ηθικής. Είναι ακριβώς ο ρόλος που επιτελείται στο πολίτευμα. Τους πρωθυπουργούς δεν τους παραπέμπεις με ενδείξεις. Για να μπορέσεις να αποδώσεις δικαστική, ποινική μομφή στον οποιονδήποτε πρωθυπουργό, θα πρέπει να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία (…) Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε πολύ μακριά. Το μείζον τώρα είναι μία πολιτική στάση του πρώην πρωθυπουργού, από τον οποία πολλά ακούσαμε, όχι όμως μία καθαρή, ουσιαστική απάντηση».

Για τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, διευκρίνισε πως «την πρωτοβουλία για όλα αυτά δεν την είχε ποτέ η κυβέρνηση, πρόκειται για ενδείξεις, οι οποίες αναδεικνύονται από ιδιώτες», σημειώνοντας, ταυτόχρονα, τη «μεταστροφή», όπως είπε, της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Όταν στο παρελθόν, ενόσω βρισκόταν στη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, “αγκάλιαζε” τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες, οι οποίοι αποτελούσαν, κατά δήλωση των ιδίων, “όχημα” για να μπορέσει να υπάρξει μία χειραγώγηση, θα πω εγώ, της ελευθερίας του Τύπου και της πληροφορίας. Και σήμερα, εκείνοι οι οποίοι ήταν τα “οχήματα”, γίνονται οι παρείσακτοι και οι παρίες». Υποστήριξε, δε, με έμφαση, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι όταν ο πρωθυπουργός είπε χθες στη Βουλή ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει όλον τον χρόνο να εξηγήσει τις θέσεις του, «αναφερόταν στο ότι η κυβέρνηση, πρωτίστως όμως η ελληνική κοινωνία, περιμένουν απαντήσεις επί της ουσίας» από τον κ. Τσίπρα.

Στο ερώτημα για τις τηλεφωνικές συνομιλίες που φέρονται να αναμειγνύουν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε: «Η ιστορία έχει αποδείξει ότι εμείς, σε ό,τι αφορά την αυτοκριτική και την εσωτερική κάθαρση, είμαστε πρωτοπόροι». Εξάλλου, πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή κανένα στοιχείο που να αναφέρεται σε πρόσωπα, στα οποία να αποδίδεται ποινική μομφή. Αυτονόητα θέλω να δηλώσω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση η κυβέρνηση και η σημερινή κοινοβουλευτική πλειοψηφία να ανεχθούν το οποιοδήποτε ζήτημα ηθικής τάξης ανακύψει». Ενώ επέμεινε, δίνοντας τη διαβεβαίωση, ότι «εμείς είμαστε της κλασικής πολιτικής ηθικής, ότι εκείνος στον οποίο αποδίδεται μία τέτοια βαριά μομφή θα πρέπει να τιμωρείται. Εμείς δεν είμαστε ούτε της πολιτικής ανηθικότητας ούτε της ποινικής ατιμωρησίας. Θα παρέμβουμε αμέσως μόλις προκύψει η οποιαδήποτε σοβαρή ένδειξη».

Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα περί προβοκάτσιας

Τελευταίο θέμα, το χθεσινό συλλαλητήριο και η δράση προβοκατόρων, κατά τους ισχυρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Όταν αναφέρεσαι σε προβοκάτσια και άρα ουσιαστικά σε συμμετοχή τίνος, ποίων, πότε, για να υπάρχει διατάραξη της πόλης και της χώρας, θα πρέπει να υπάρχουν στοιχεία. Όταν ομιλείς με τέτοια ελαφρότητα για τα θέματα αυτά, πρέπει να είσαι υπόλογος για εκείνα τα οποία λες. Αν υιοθετεί η αξιωματική αντιπολίτευση αυτά τα οποία ειπώθηκαν, να μας πει ποιος οργάνωσε την προβοκάτσια, με ποιον τρόπο και τι στόχευε. Αν όχι, η αξιωματική αντιπολίτευση για μία ακόμη φορά είναι κατώτερη των περιστάσεων, δημιουργεί μόνο εντυπώσεις, προσπαθώντας -στην πραγματικότητα- πάνω σε αυτό να χτίσει μία εντελώς άκαιρη αντιπολίτευση. Εκείνο το οποίο συνέβη χθες είναι ότι υπήρξε επιχείρηση, από άγνωστους μέχρι στιγμής, η οποία είχε ως σκοπό μία πολύ μεγάλη διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

«Είναι απόλυτη υποχρέωση της Πολιτείας να προστατεύει αυτού του τύπου τις εκδηλώσεις, όπως επίσης θα πρέπει να προστατεύει τον κάθε πολίτη, την περιουσία, τη ζωή και την ακεραιότητα της πόλης. Αυτό συνέβη. Χθες δεν είχαμε ζημιές, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, χάρη στη σύμμετρη και αναλογική παρέμβαση της αστυνομίας», πρόσθεσε ο κ. Γεραπετρίτης και κατέληξε: «Όταν υπάρχουν εκατοντάδες πυρομαχικά, βόμβες μολότοφ, η αστυνομία έπραξε εκείνο το οποίο όφειλε, δηλαδή να διαλύσει τη εκδήλωση κατά το μέρος που αφορούσε εκείνους που επεδίωκαν με ποινικά κολάσιμες πράξεις να διαταράξουν την κοινωνική ειρήνη. Από την άλλη πλευρά, όμως, θα πρέπει επιτέλους -και ευτυχώς- να τεθεί ένα πλαίσιο, απολύτως συνταγματικό» για τη διοργάνωση κάθε διαδήλωσης και συνάθροισης.

typosthes.gr

Continue Reading

NEWS

Πανηγυρική δικαίωση του ΠΑΟΚ στο CAS!

Published

on

Δικαιώνει τον ΠΑΟΚ το CAS. To Διαιτητικό Δικαστήριο εξέτασε την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας επί της ουσίας και δικαίωσε πανηγυρικά τους ασπρόμαυρους.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε την επιστροφή των επτά βαθμών που είχαν αφαιρεθεί στο Δικέφαλο και παρέπεμψε την υπόθεση εκ νέου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  και μάλιστα, με την υποσημείωση να δικάσει ξανά την υπόθεση δίνοντας βαρύτητα στην ουσία και χωρίς να δεσμευτεί από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχολίαζαν για την απόφαση του CAS πως ο Ολυμπιακός κατάφερε το απόλυτο μηδέν στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί πρόκειται για νίκη του Δικεφάλου σε δυο σημεία, τόσο στην επιστροφή των επτά βαθμών, όσο όμως και στη μη δεσμευτική εισήγηση της ΕΕΑ.

metrosport.gr

Continue Reading

NEWS

Πέφτει νέα πίσσα σε 36 δρόμους της Καλαμαριάς

Published

on

Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε 36 συνολικά δρόμους θα πραγματοποιηθεί εντός του καλοκαιριού και μέχρι το φθινόπωρο στην Καλαμαριά. Όπως αναφέρει η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ναταλία Παντελίδου στη Voria.gr έχουν ήδη γίνει εργασίες στους βασικούς οδικούς άξονες της Θεμιστοκλέως Σοφούλη, της Πόντου καθώς σε ένα κομμάτι της Νικολάου Πλαστήρα και την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν και στη Μεταμορφώσεως, η οποία έχει ακόμα σημαντικά προβλήματα.

Οι υπόλοιποι 32 δρόμοι, που αφορούν το δευτερεύον οδικό δίκτυο όπως η Τάκη Οικονομίδη, η Καλλίδου, η Κολοτούρου και η Λυκούδη θα ασφαλτοστρωθούν την περίοδο του καλοκαιριού και το φθινόπωρο. «Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της διοίκησης, οι περισσότεροι δρόμοι θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να υπάρχουν και λιγότερες οχλήσεις.

Να σημειωθεί ότι πάνω από 40 βαθμούς δεν ενδείκνυται το να ρίχνουμε άσφαλτο. Θα θέλαμε πολύ να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι αλλά υπάρχει αυτό το απαγορευτικό ότι δεν γίνεται πάνω από συγκεκριμένη θερμοκρασία. Οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν μέχρι το φθινόπωρο που θα έχουν πέσει και θερμοκρασίες», τόνισε η κ. Παντελίδου.

«Οι εργασίες αυτές βοηθούν το οδικό δίκτυο να διατηρείται σε καλή κατάσταση, να είναι ασφαλές και ο αστικός ιστός να έχει μία καλή οδοποιία και μια τάξη στην κυκλοφοριακή ροή. Η Δημοτική Αρχή έχει μεριμνήσει ώστε οι εργασίες σε κάθε δρόμο να κρατάνε το ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα, για να ελαχιστοποιείται έτσι και η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής», σημείωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Όπως επισήμανε η αντιδήμαρχος, μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι ασφαλτοστρώσεις, θα προγραμματιστούν οι ασφαλτοστρώσεις της επόμενης χρονιάς για δρόμους που έχουν προβλήματα, όπως πχ η Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και δρόμους για τους οποίους η διοίκηση έχει δεχθεί πολλά παράπονα. Το πρώτο σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Παράλληλα, ο δήμος Καλαμαριάς ετοιμάζεται να εκπονήσει το πρώτο του Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

«Η μελέτη αυτή θα σημαίνει μία καινούργια οργάνωση και του οδικού δικτύου και των μονοδρομήσεων και των σημάνσεων. Θα γίνουν διευρύνσεις και όπου μπορούμε θα έχουμε και παράπλευρους ποδηλατοδρόμους. Για όλα αυτά θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και δεν θα γίνονται πλέον αποσπασματικά. Θα δημιουργηθεί μία στρατηγική στο βασικό δίκτυο σε συνδυασμό με τους ποδηλατόδρομους με προτεραιότητα τον άνθρωπο και τη βιώσιμη ανάπτυξη», τόνισε η αντιδήμαρχος προσθέτοντας ότι η πρόταση για το σχέδιο θα κατατεθεί στο δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα.

Όπως δήλωσε, στο σχέδιο θα υπάρξει πρόβλεψη για ενίσχυση και διευκόλυνση και της πεζής και της ποδηλατικής μετακίνησης, αίτημα για στάσεις για τη δημοτική συγκοινωνία, πρόβλεψη για πράσινες διαδρομές γύρω από τα σχολεία αλλά και συγκεκριμένα πρότυπα για τις δενδροδόχους, τα πεζοδρόμια και τις θέσεις στάθμευσης. «Θα είναι όλα πιο συμμαζεμένα», τόνισε επισημαίνοντας ακόμα πως το σχέδιο έχει δουλευτεί πολύ και θα ενσωματώνει φρέσκιες ιδέες και αντιλήψεις λαμβάνοντας υπ’όψιν του και νέες τεχνολογίες, προβλέποντας παραδείγματος χάρη θέσεις στάθμευσης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η κ. Παντελίδου ανέφερε πως παρότι η χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση του σχεδίου υπάρχει ήδη από το 2017, δεν είχε γίνει κάτι μέχρι τώρα και πως η νέα διοίκηση ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2019 να εργάζεται προς την κατεύθυνση. Ο προϋπολογισμός για το ΣΒΑΚ θα είναι 150.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 105.000 θα προέρχονται από το Πράσινο Ταμείο και τα υπόλοιπα 45.000 από τον δήμο.

Αναλυτικά οι 36 οδοί που θα ασφαλτοστρωθούν

kalamaria.png

πηγή: voria.gr

Continue Reading

TRENDING

Copyright © 2020 SKG 24|7 Powered by Wordpress.