3 τρόποι για να ανακουφιστείτε από το στρες μέσα σε λίγα λεπτά

 

1. Περπατήστε με οδηγό την αναπνοή σας. Τι σημαίνει αυτό; Εισπνεύστε, καθώς κάνετε τέσσερα βήματα μπροστά, μετά εκπνεύστε κάνοντας τα τέσσερα επόμενα. Επαναλάβετε τουλάχιστον για 3 λεπτά (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα). Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα δείτε ότι θα αισθάνεστε καλύτερα.

2. Κάντε στρέτσινγκ στην καρέκλα. Καθίστε σε μια καρέκλα ακουμπώντας και τα δυο πόδια στο πάτωμα. Ακουμπήστε τα χέρια σας στα γόνατά σας. Πάρτε μια εκπνοή και έχοντας πάντα τα χέρια ακουμπισμένα στα γόνατα και καμπουριάστε την πλάτη σας. Στη συνέχεια, πάρτε μια εισπνοή, τεντώνοντας την πλάτη σας. Επαναλάβετε πέντε φορές την κίνηση μαζί με την εισπνοή-εκπνοή.

3. Κάντε έναν γρήγορο διαλογισμό. Προκειμένου να ξαναβρείτε την ισορροπία σας σε σώμα και πνεύμα, καθίστε στο πάτωμα σε μια άνετη θέση, έχοντας ίσια την πλάτη σας. Κλείστε κινητά τηλέφωνα, τηλεόραση και οτιδήποτε κάνει θόρυβο και σας αποσπά την προσοχή και επικεντρώστε το βλέμμα σας σε κάποιο αντικείμενο. Πάρτε μια εισπνοή για 3 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εκπνεύστε απαλά, για τα 3 επόμενα δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τη διαδικασία, για τουλάχιστον 3 λεπτά.

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *