9 τρόποι για να έχεις έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής!

 

1. Πρόσωπο γεμάτο βιταμίνες
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για βαρύ μακιγιάζ, όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα που θρέφει το δέρμα, καθώς ενισχύει τη φυσική λάμψη σας.
2. Σταματήστε και μυρίστε λεβάντα
Η μυρωδιά της λεβάντας μειώνει την πίεση, και θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο πριν πέσετε στο κρεβάτι. Έτσι θα έχετε καλύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο.
3. Πηγαίνετε μια βόλτα κατά την διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος
Εκτός από το ότι βοηθάει να κρατήσετε την καρδιά σας σε άριστη κατάσταση, μια καθημερινή βόλτα το μεσημέρι μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σας και να σας κάνει να αισθανθείτε πιο χαλαροί.
4. Κρατήστε την διατροφή σας ισορροπημένη 
Αντί να κάνετε ξεκαθάρισμα και να προσπαθήσετε να αποφύγετε  υδατάνθρακες ή λίπος ή ζάχαρη, βάλτε στόχο την ισορροπία. Κάθε μέρα, γεμίστε το πιάτο σας με μια ποικιλία από πρωτεΐνες, φρούτα, λαχανικά και δημητριακά. Και εάν θέλετε κανένα μπισκοτάκι, η κανένα ποτηράκι κρασί  δεν πειράζει αρκεί να το κάνετε με μέτρο.
5. Υιοθετήστε μια θετική στάση και να έχετε μια λαμπερή επιδερμίδα
Βάλτε στην ζωή σας ότι σας κάνει να χαμογελάτε. Όταν είσαστε ευτυχισμένη αυτό φαίνεται και στο πρόσωπό σας, να το θυμάστε!
6. Λείο δέρμα σας στον ύπνο σας
Μια ρουτίνα φροντίδας δέρματος είναι μεγάλο πράγμα, ειδικά όταν έχετε πολυάσχολη ζωή. Για καλύτερο δέρμα απλώστε μία καλή κρέμα νύχτας πριν πέσετε στο κρεβάτι. Η καλή κρέμα ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει ελαστικό ενώ εσείς κοιμάστε και βλέπετε όμορφα όνειρα.
7. Κάντε εκκαθάριση στην ντουλάπα σας
Αυτό είναι το πιο ωραίο φάρμακο για ψυχική ανανέωση. Όταν βλέπουμε τα ρούχα μας να ξεχυλίζουν από τις ντουλάπες και τα συρτάρια και μας φέρνει εκνευρισμό.  Άρα τι χρειαζόμαστε? Χώρο. Να πετάξουμε ότι παλιό έχουμε και να αφήσουμε χώρο για ότι φοράμε πραγματικά.
8. Γίνετε ζωγράφοι
Λίγα χρώματα, ένα τετράδιο και πολλή φαντασία μπορούν να σας βοηθήσουν ζωγραφίζοντας να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε αυτά που δεν φαντάζεστε.
9. Γιορτάστε τις μικρές χαρές της ζωής
Ότι καλό γίνεται ή λαμβάνετε στην ζωή σας…ότι σας κάνει να χαμογελάτε…ότι όμορφο έρχεται να το γιορτάζετε γιατί είναι μία καθημερινή μικρή νίκη και πρέπει να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *