Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την παρουσία του στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας και την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Σερβίας-Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη έγινε γνωστό.
Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συμμετάσχει, επικεφαλής της ελληνικής κυβερνητικής αντιπροσωπείας, στο 1ο ΑΣΣ Ελλάδας-Σερβίας και την 1η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Σερβίας-Βουλγαρίας, που πραγματοποιούνται αύριο, Πέμπτη 13 Ιουλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπή, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στο περιθώριο της τελετής αναγόρευσης σε επίτιμο διδάκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

10:05    Διμερής συνάντηση του Πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Παράλληλες διμερείς συναντήσεις των ομολόγων Υπουργών Ελλάδας-Σερβίας για την οικονομία, της υποδομές και μεταφορές, την ενέργεια, τον τουρισμό, την ασφάλεια και τη μετανάστευση

11:15    Υπογραφή συμφωνιών

11:30    Κοινή συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Προέδρου της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς

12:00    Ολομέλεια του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας

16:35    Διμερής συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ

16:50    Τριμερής συνάντηση των Ηγετών Ελλάδας-Σερβίας-Βουλγαρίας

17:45    Κοινές δηλώσεις των Ηγετών Ελλάδας-Σερβίας-Βουλγαρίας προς τα ΜΜΕ

18:15    Δείπνο εργασίας των Ηγετών Ελλάδας-Σερβίας-Βουλγαρίας

19:30    Διμερής συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

20:00    Παρουσία του Πρωθυπουργού στην τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Νομικής του ΑΠΘ

Πηγή: voria.gr