Αυτοί είναι οι επώνυμοι που συζητούν για το «Survivor 2»

Χαρακτηρίστηκε ως το τηλεοπτικό φαινόμενο του 2017, σάρωσε στους πίνακες της Nielsen και στοχεύει να διατηρήσει αυτή του την «αίγλη» και τη νέα χρονιά. Ο δεύτερος κύκλος του «Survivor» ετοιμάζεται να βγει στον αέρα, στα τέλη του Ιανουαρίου, και οι ιθύνοντες του Σκάι έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους celebrities που θα απαρτίσουν την ομάδα των επωνύμων.

Τα στελέχη μπορεί, ακόμη, να μην επιβεβαιώνουν κάποιο όνομα, καθώς κανείς από τους διάσημους δεν έχει υπογράψει, αλλά κάποιοι από αυτούς είναι σε καλό επίπεδο πριν την τελική συμφωνία. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου, «Εδώ», η fashion blogger Όλγα Φαρμάκη, ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής και ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης βρίσκονται μια ανάσα πριν ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον Μιχάλη Μουρούτσο, Χρυσό Ολυμπιονίκη και σύντροφο της Λάουρα Νάργες,  τον ηθοποιό Δημήτρη Βλάχο, την αδερφή της Ελένης Πετρουλάκη, Νίκη, να συζητούν με την παραγωγή. Πρόταση έχει δεχτεί και ο Νέρι Καστίγιο, ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει επιβεβαιώσει το ότι βρίσκεται σε επαφές για το ριάλιτι επιβίωσης, διευκρινίζοντας ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει.

Την ίδια στιγμή, πάντως, στον Άγιο Δομίνικο στήνονται ήδη οι νέοι αγωνιστικοί χώροι για τα παιχνίδια, που θα είναι διαφορετικά και πιο δύσκολα από τα περσινά. Άτομα από τον Σκάι αποκαλύπτουν, επίσης, ότι οι άσημοι που έχουν επιλεχθεί είναι δυνατοί, ανταγωνιστικοί και προσωπικότητες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα συζητηθούν.

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *