Αλλάζει από σήμερα το δρομολόγιο της γραμμής 25 του ΟΑΣΘ

Οι εργασίες επί της κεντρικής οδού Αγίου Γεωργίου στη Δ.Ε. Νεάπολης ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, και θα συνεχιστούν και αύριο, Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, ενώ εξαιτίας των έργων αλλάζει την πορεία της η γραμμή του ΟΑΣΘ Νο25 ακολουθώντας τη διαδρομή Παν. Τσαλδάρη-Δαβάκη-Λαγκαδά. Τα έργα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων συνεχίζονται στον δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Τα έργα, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, περιλαμβάνουν ολική ανακατασκευή του οδοστρώματος με την απομάκρυνση του παλιού και φθαρμένου τάπητα και επίστρωση των οδών με νέου τύπου αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα, και αποτελούν τμήμα μιας μεγάλης εργολαβίας για τη Δ.Ε. Νεάπολης συνολικού προϋπολογισμού 1.543.900 ευρώ, που συμπεριλαμβάνει έργα ηλεκτροφωτισμού με εγκατάσταση σύγχρονων φωτιστικών (άλλα ολοκληρώθηκαν και άλλα είναι σε εξέλιξη) και καλύπτεται πλήρως από το δημοτικό ταμείο.

Στο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων συμπεριλαμβάνονται οι οδοί Αριστοτέλους, Αθανασίου Διάκου (από Μαδύτου έως Κ.Καραμανλή), Ανατολικής Ρωμυλίας (από Αριστοτέλους έως Λ. Βύρωνος), Λ. Βύρωνος (από Ελ. Βενιζέλου έως Υδρ. Παπαγεωργίου), Αγίας Λαύρας (από Λαγκαδά έως Π.Τσαλδάρη) και Αγ. Γεωργίου (από Λαγκαδά έως Π. Τσαλδάρη). Ήδη οι πρώτες οδοί Αριστοτέλους, Αγ. Λαύρας και τμήματα της Αθ. Διάκου και Αν. Ρωμυλίας έχουν αλλάξει και παραδοθεί στους πολίτες.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *