«Αν ο Παπαστεργίου πάρει την Περιφέρεια, θα αλλάξει η πόλη»

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είχε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Παπαστεργίου.

«Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη που ένα μέλος της Πρωτοβουλίας, ο Χρήστος που ήταν ένας στρατιώτης στην “Πρωτοβουλία”, με πάρα πολύ σαφή προσήλωση σε αυτό που πρεσβεύει η παράταξη είναι υποψήφιος στην περιφέρεια. Αν καταφέρει και το εύχομαι, να κερδίσει την Περιφέρεια, η Θεσσαλονίκη θα αλλάξει. Ο Χρήστος είναι άνθρωπος σκεπτόμενος δεν είναι λαϊκιστής. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και φυσικά η Πρωτοβουλία θα τον στηρίξει όσο περισσότερο» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης είπε: «Πέρα από την τιμή που είχα να είμαι δημοτικός σύμβουλος μαζί τους και την προηγούμενη πολιτική και προσωπική σχέση, η αυτοδιοικητική πορεία της Πρωτοβουλίας και του Γιάννη Μπουτάρη άλλαξε τη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο για τους Θεσσαλονικείς, αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα και τη διεθνή κοινή γνώμη. Η Θεσσαλονίκη του 2018 δεν έχει καμία σχέση με τη Θεσσαλονίκη του 2010″ τόνισε.

Ο κ. Παπαστεργίου ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του έως τη λήξη της θητείας του στον δήμο και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται, όπως ανέφερε, «να εκμεταλλευτώ την ιδιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος για να προβάλλω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος περιφερειάρχης».

«Το θεωρώ αδιανόητο να μπλέκονται αυτά τα δύο. Ο καθένας πρέπει να τιμά την ψήφο εκείνων που τον τίμησαν για να ασκεί εκείνο για το οποίο τον επέλεξαν χωρίς να το αξιοποιεί για να προβάλλει αλλες επιδιώξεις. Και στο τέλος αυτής της θητείας ο απολογισμός της Πρωτοβουλίας θα καταγραφεί με ένα μεγάλο συν και αυτό είναι που θα πρέπει να αξιολογήσουν οι συμπολίτες μας. Την αυτοδιοικητική θητεία και όσα προσέφερε η Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Μπουτάρη».

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *