Ανατροπή στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το Nomads

Τι αλλάζει  στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 σε μια προσπάθεια να τονώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σε μια προσπάθεια να δώσει μια ώθηση στην τηλεθέαση του Nomads, του ριάλιτι του ΑΝΤ1 που δεν έχει πετύχει την επιθυμητή τηλεθέαση παρά το υψηλό κόστος του, το κανάλι του Αμαρουσίου προχωρά σε μια αλλαγή στο πρόγραμμά του.
Ο σταθμός αποφάσισε να προβάλει περισσότερο παρασκήνιο από το ριάλιτι, προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Επομένως ,το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού αλλάζει βγάζοντας στον αέρα την εκπομπή «Talking Nomads» με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Θανάση Πασσά.

Η εκπομπή προβάλλεται διαδικτυακά εδώ και καιρό αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να την εντάξουν στο καθημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμά τους.

Στο πλαίσιο της εκπομπής, οι παρουσιαστές σχολιάζουν όσα έχουν γίνει την προηγούμενη μέρα στο ριάλιτι περιπέτειας, αλλά και θα αποκαλύπτουν ορισμένα που πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο βραδινό επεισόδιο.

Έτσι  καθημερινά, στις 17:15, ο ΑΝΤ1 θα βγάζει το «Talking Nomads» όπου θα σχολιάζουν και θα αποκαλύπτουν πολλά από όσα συμβαίνουν στο νησί Παλαουάν των Φιλιππίνων…

Μέσα από αυτή την κίνηση, το κανάλι θα προσπαθήσει να τονώσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, αλλά και να ενισχύσει το καθημερινό πρόγραμμά τους και στην απογευματινή ζώνη χρησιμοποιώντας το ριάλιτι περιπέτειας…

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *