Απέδρασε από το Ηράκλειο ο Άρης

Ένα τέρμα του Γιάννη Φετφατζίδη στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν αρκετό για τον Άρη, ώστε να φύγει με το διπλό από την έδρα του ΟΦΗ (1-0) και να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του στα πλέι οφ.

Απομένουν δυο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το μίνι Πρωτάθλημα και απ΄ ότι φαίνεται οι κίτρινοι θα τερματίσουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Κουέστα να αποκρούει εντυπωσιακά την εκτέλεση του Φιγκεϊρέδο.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ενώ οι ασπρόμαυροι θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Ολυμπιακό.