Μπουτάρης: Θα στηθούμε έξω από το γραφείο του Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ

Στην Αθήνα θα μεταβούν ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Λάζαρος Κυρίζογλου προκειμένου να συναντηθούν με τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, σε μια προσπάθεια επίλυσης του καυτού θέματος του ΟΑΣΘ.

Αυτό αποφασίσθηκε στην έκτακτη σύσκεψη φορέων που συγκάλεσε σήμερα το απόγευμα ο δήμαρχος Θεσαλονίκης προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα που υπάρχει με την καταβολή μισθών στους εργαζόμενους του Οργανισμού.

Στη διάρκειας της σύσκεψης, σημειώθηκε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τους εργαζόμενους να παραμένουν απλήρωτοι.

Μέχρι να λυθεί το θέμα, Μπουτάρης και Κυρίζογλου κάλεσαν τους εργαζομένους να κάνουν υπομονή και να μην προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Ερωτηθείς ο Γιάννης Μπουτάρης τι θα κάνει αν δεν τον δεχτεί ο κ. Σπίρτζης, ο ίδιος απάντησε «Θα πάμε και θα στηθούμε έξω από το γραφείο του Σπίρτζη. Δεν μπορεί να μην μας δεχτεί!».

Σημειώνεται ότι στις 12 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι συμπλήρωσαν 2 μήνες απλήρωτοι και προειδοποίησαν ότι την Πέμπτη θα προβούν σε νέες κινητοποιήσεις, εαν δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Πηγή:voria.gr