Δήλωση βόμβα από τον Αντωνούδη για το μέλλον του ΟΑΣΘ!

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στον τρόπο λειτουργίας της αστικής συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης από το νέο έτος. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού  Αντωνούδης Απόστολος αποκάλυψε τελικά το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε ρεπορταζ του ραδιοφωνικού σταθμού 93,4 “Στο Κόκκινο”

Ερωτηθείς για το μέλλον του ΟΑΣΘ ο κύριος Αντωνούδης είπε “ΟΑΣΘ τέλος, υπάρχουν σκέψεις να πάμε σε ένα δημόσιο φορέα ο οποίος θα διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο τα λεωφορεία. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείει καταρχήν τη συμμετοχή των Δήμων γιατί είναι ένα ζήτημα ανοιχτό εδώ και χρόνια ότι θα ενδιέφερε κάποιους Δήμους να συμμετέχουν σε αυτό το νέο φορέα.”

Μάλιστα σύμφωνα με αναφορά του ιδίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στις αρχές του χρόνου για να παρουσιάσει αναλυτικά στους δημάρχους της Θεσσαλονίκης, στην ΠΕΔΚΜ συγκεκριμένα, τον σχεδιασμό του.

Ακόμη δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα περιμένει το χρονικό τέλος της σύμβασης με τον ΟΑΣΘ και ότι δεν υπάρχει νομική εμπλοκή επ’ αυτού. “Όσα λέγονται είναι απολύτως ασαφή, εμείς φεύγουμε από αυτή τη λογική της σύμβασης και δεν θα περιμένουμε σε καμιά περίπτωση το τέλος της”

Παράλληλα σχετικά με τους εργαζομένους εκτίμησε πως “θα υπάρξει δέσμευση από την κυβέρνηση πως κανείς δεν θα απολυθεί, να χάσει τη δουλειά του”

Τέλος για την τιμή του κόμιστρου είπε “πως η τιμή του εισιτηρίου θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.”