Εκδήλωση με θέμα τα μεταπτυχιακά στο εξωτερικό διοργανώνει το ΑΠΘ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες στο εξωτερικό» την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 από τις 9:30 έως τις 14:30, στο Αμφιθέατρο ΙΙ του ΚΕ.Δ.Ε.Α..

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους ενώ στόχος της είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων, για τις δυνατότητες που έχουν και τη διαδικασία αναζήτησης Μεταπτυχιακών σπουδών και υποτροφιών σε χώρες του εξωτερικού.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για το θέμα, εκπρόσωποι του Ολλανδικού Ινστιτούτου Αθηνών (Ολλανδία), του Ιδρύματος Fulbright (ΗΠΑ), του Γαλλικού Ινστιτούτου (Γαλλία), του British Council (Μ. Βρετανία), της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών DAAD (Γερμανία) και Ιταλικού Ινστιτούτου (Ιταλία).

Επίσης, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα Erasmus Mundus από το Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΑΠΘ, καθώς και Πρακτικές Οδηγίες για την επιτυχή αναζήτηση υποτροφίας, από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ.

Μετά από κάθε παρουσίαση οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ, στα τηλέφωνα 2310997350, 2310999320, καθώς και στην ιστοσελίδα www.dasta.auth.gr

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση στην ιστοσελίδα http://www.dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=614

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν.

Πηγή: voria.gr