Επιχειρηματική αποστολή γερμανικών εταιρειών στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου διοργανώνεται επιχειρηματική αποστολή γερμανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα με θέμα ” Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και ενσωμάτωση στο δίκτυο της Ελλάδας “.

Αναλυτικότερα:

“Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει στα πλαίσια μιας πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας μια επιχειρηματική αποστολή με θέμα: «Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ενσωμάτωση στο δίκτυο της Ελλάδας».

Το πολυήμερο ταξίδι των γερμανικών επιχειρήσεων από τον τομέα της ενέργειας στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει μια ημερίδα στις 20.06.2017 καθώς και ατομικές συναντήσεις Β2Β με ελληνικές επιχειρήσεις και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες δυο μέρες.

Στα πλαίσια τη ημερίδας θα παρουσιάσουν οι γερμανικές εταιρίες τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα παρουσιάσουν επιπλέον το θεσμικό πλαίσιο, τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν εκπρόσωποι της οικονομίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής. Στις ατομικές επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β μπορούνε οι Γερμανοί και Έλληνες επιχειρηματίες να ανταλλάξουν απόψεις και να εξετάσουν από κοινού προοπτικές συνεργασίας και συνέργειες.”

Για δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες πατήστε στο λινκ griechenland.ahk.de