Εργασίες από σήμερα 31 οκτωβρίου στον περιφερειακό

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιούνται από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (συμβολή με εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η  ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9:00’ το πρωί. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 μέχρι και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016.
2. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) και Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικα) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 6:00’ το πρωί. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016.
3. Τοποθέτηση πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων εντός των κόμβων της περιφερειακής και αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων στο ρεύμα κυκλοφορίας που δεν θα εκτελούνται εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα με τήρηση της απαιτούμενης απόστασης ανάμεσα στα δυο εργοτάξια. Η ώρα έναρξης των εργασιών με κατεύθυνση προς τα δυτικά είναι στις 9.00’ το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: voria.gr