ΕΤΕ για την υπόθεση κλοπών από θυρίδες στη Θεσσαλονίκη: Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποδειχθεί κάτι μεμπτό για τους υπαλλήλους μας

Αρωγός στην Ελληνική δικαιοσύνη αναφορικά με το “ξάφρισμα” των θυρίδων σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη και την αποκάλυψη της αλήθειας στάθηκε η τράπεζα, επισημαίνουν πηγές της, τονίζοντας μάλιστα πως μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί κάτι μεμπτο για τους υπαλλήλους της.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η υπόθεση αυτή βρίσκεται στα Δικαστήρια πάνω από 5 χρόνια. Υπάρχουν προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις που δεν δικαίωσαν τους καταγγέλλοντες και αυτό προφανώς είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό δεδομένο.

“Σήμερα, όσον αφορά στην προέκταση αυτών των καταγγελιών από τους ίδιους ανθρώπους, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών Αρχών. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποδειχθεί και δεν έχει προκύψει κάτι μεμπτό για τους υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας”, σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα κύκλοι της Εθνικής Τράπεζας τονίζουν τη μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας δεν μπορούν να αναφερθούν, τουλάχιστον προς το παρόν, σε περισσότερα στοιχεία και συνιστούν προσοχή λόγω της μεγάλης ευαισθησίας του θέματος.

Επισημαίνουν ωστόσο πως από τα στοιχεία που ανέδειξε η έρευνα καμία θυρίδα δεν παραβιάστηκε και να υπενθυμίσουμε ότι το άνοιγμα των θυρίδων γίνεται με δύο κλειδιά, ένα εκ των οποίων κατέχει πάντα αποκλειστικά ο πελάτης.

Τέλος, υπογραμμίζουν ότι η Εθνική Τράπεζα διαθέτει σήμερα 60.000 θυρίδες, τις οποίες διαχειρίζεται από της ιδρύσεώς της. Ποτέ στο παρελθόν, δηλαδή πάνω από ενάμισι και πλέον αιώνα, δεν έχει ανακύψει οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την ασφάλεια των θυρίδων, σε κάθε δε περίπτωση, όπως είναι άλλωστε αυτονόητο, η ίδια η Τράπεζα ενδιαφέρεται για την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *