Εβδομάδα εργασιών συντήρησης στον περιφερειακό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ισχύουν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου , ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες,, σε ορισμένα τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, καθώς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Κοπή χόρτων, χωματουργικές εργασίες κα καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο- Νέα Μουδανιά) και του ανισόπεδου κόμβου Κ7 (Επταπύργιο) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 το πρωί.

2. Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ7 (Επταπύργιο) και του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά), με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακόμα αυτή την εβδομάδα έργα συντήρησης θα πραγματοποιηθούν και στην οδό Λαγκαδά.
Αναλυτικότερα, θα γίνουν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί της οδού Λαγκαδά στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης (από την αρχή μέχρι το πέρας της γέφυρας), με κατεύθυνση προς το κέντρο και προς το Δερβένι.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας  κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: voria.gr