Family Conceρt #10: Ανοιξιάτικο Open Air στη Νέα Γωνιά

Τιμή: από 5.00 €

Ποιοι: Fallom Jimenez
Πότε: 05/05/2019
Ώρα έναρξης: 12:00


Το τελευταίο muzike της φετινής σεζόν θα είναι υπαίθριο, μισή ώρα έξω από την πόλη και μεγαλύτερης διάρκειας!
Σε ένα περιφραγμένο, ιδιόκτητο κτήμα θα στηθεί ένα σαλόνι και κάπου εκεί ανάμεσα στις ελιές οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίξουν στην άμμο με κουβαδάκια, κουζινικά και λάστιχα αυτοκινήτων. Ελάτε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να παίξουμε παρέα.

Μαζί μας θα έχουμε τη Fallom Jimenez με το τρίο «3 γυναίκες και …» όπου θα μας τραγουδήσουν με καχόν, κρουστά, βιολί, μελόντικα, γιουκαλίλι και κιθάρα σε διάφορες γλώσσες και εποχές.

Η Fallom Jimenez, γεννημένη στην Κολομβία, είναι performer, ηθοποιός και cantadora.
Σπούδασε Bachelor of Dramatic Arts στο Πανεπιστήμιο Universidad del Valle στην Cali, Colombia. Εργάζεται από το 2008 στην Ελλάδα ως τραγουδίστρια και κρουστός σε διάφορα σχήματα και καλλιτεχνικές ομάδες, με την ξεχωριστή της ερμηνεία στο ισπανικό αλλά και ελληνικό, γαλλικό, αγγλικό και ιταλικό ρεπερτόριο.
?Εχει συνεργαστεί με τους Ekmek, Nouvelle Vague, The Burger Project, Honey I’m Home, Jazz Mad Men, Sol y Azúcar, Translatino και με την εταιρεία παραγωγής Dada-Art. To 2018, μαζί με την Αναστασία Γιουμούζη και τη Νίκη Μπραβάκη δημιούργησαν το μουσικό σχήμα
«3 γυναίκες και …».

Με την καρδιά τους προς τη μουσική και τη δύναμη που προέρχεται από κάθε αναπνοή στον αγώνα για την αναγνώριση των γυναικών και τους ρόλους τouς στην ιστορία του χθες και του σήμερα, δημιουργήθηκαν το 2018 οι «3 γυναίκες και …» στη Θεσσαλονίκη.
Οι τρείς γυναίκες είναι η Fallom Jimenez (φωνή, καχόν, κρουστά), η Νίκη Μπραβάκη (φωνή, βιολί, μελόντικα, γιουκαλίλι) και η Αναστασία Γιαμούζη (φωνή, κιθάρα). Με ένα ρεπερτόριο απο τραγούδια της Μεσογείου, με διασκευές απο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια  σε διαφορετικές γλώσσες και διαφορετικά χρώματα, απο την Edith Piaf, Jacques Brel, Μάνο Χατζιδάκι, Estrella Morente μέχρι Silvia Perez Cruz, Cesaria Evora, Rosario, Luz Casal και άλλους, δημιουργούν μία ατμόσφαιρα φρέσκια, ρομαντική και διασκεδαστική.

Family Conceρt #10: Ανοιξιάτικο Open Air
Κυριακή 5 Μαϊου 2019, 12 μ.μ.
Open Air στη Νέα Γωνιά

Oι θέσεις είναι περιορισμένες. Η συναυλία θα διαρκεί μιάμιση ώρα.
Όποιος θέλει μπορεί να φέρει το φαγητό και το ποτό του. Η εξοχή ανοίγει την όρεξη 🙂

Τοποθεσία
https://goo.gl/maps/NueTTsjiGn52
Όποιος θέλει μπορεί να είναι 11.30 ή 11.45 στην πλατεία/εκκλησία του χωριού και ένα αυτοκίνητο θα σας καθοδηγήσει στο κτήμα.

Προτεινόμενη τιμή
Δωρεάν έως 6 ετών, 10 ευρώ / ενήλικες, 5 ευρώ / άνω των 6 ετών
Τα muzike. family conceρts είναι μια σειρά από συναυλίες για γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, θείους και φίλους που θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ακούγοντας ζωντανή μουσική.
Σε διάφορους χώρους της πόλης, χωρίς να χρειάζεται να προβληματιστούν για τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που συναντάει κανείς έχοντας μικρό παιδί ή βρέφος σε μια αίθουσα συναυλιών, απολαμβάνουν ποιοτικό και ξέγνοιαστο χρόνο μαζί. Κάθε συνάντηση και διαφορετικό μέρος, κάθε συνάντηση και διαφορετική μουσική εξερεύνηση.
Τα παιδιά μπορούν να κλάψουν, να γελάσουν, να θηλάσουν, να εκφραστούν όπως αισθάνονται. Οι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να δεχθούν την περιέργεια των μικρών ακροατών και οι χώροι είναι ασφαλείς ώστε τα παιδιά να μπορούν να κινηθούν ελεύθερα ανάλογα με τη διάθεση, τις ανάγκες και τη φαντασία τους.

Γιατί οργανώνουμε τα family conceρts;
Η ιδέα προέκυψε όταν συνειδητοποιήσαμε ότι οι αίθουσες συναυλιών δεν είναι φιλικές για όλη την οικογένεια και τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ποιοτικές συναυλίες μουσικής.
Με το muzike. family conceρts δημιουργούμε χώρους και καταστάσεις στις οποίες γονείς, φίλοι, φροντιστές και παιδιά μπορούν να απολαύσουν μια συναυλία χωρίς τα γνωστά όρια των πολιτιστικών θεσμών. Παράλληλα τα μωρά να εκτεθούν άφοβα σε μουσικά όργανα και καλλιτεχνικά έργα από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής τους .
Το muzike. family conceρts είναι μια αρχή για να διευρύνουμε τις επιλογές των ανθρώπων με παιδιά στην πόλη μας.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές σε εγκύους και σε όσους συνοδεύονται από παιδιά.
Αν και οι συναυλίες μας έχουν μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, έχουν έξοδα τα οποία πρέπει να καλυφθούν και για το λόγο αυτό υπάρχει εισιτήριο. Παρόλα αυτά αν πραγματικά δεν έχετε τη δυνατότητα να στηρίξετε την προσπάθειά μας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα το φροντίσουμε γιατί πιστεύουμε ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ισότιμη ευκαιρία στη διασκέδαση μέσω της τέχνης.
Για περισσότερες πληροφορίες και οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο facebook messenger, στο muzike.thessaloniki@gmail.com ή στο 694 6674656.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/muzike.thessaloniki

 

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *