Η 2η “Ποδηλατοδρομία για τον διαβήτη” την Κυριακή στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης

Την ποδηλατοδρομία με μήνυμα «Ποδήλατο για τον Διαβήτη» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση του μηνύματος για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση.

Η ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017, στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και ώρα 13:00.

Διαδρομή: (αφετηρία) Makedonia Palace – Μέγαρο Μουσικής – Λ. Πύργος – Makedonia Palace.

Στην ποδηλατοδρομία καλείται να συμμετάσχει το κοινό, ποδηλατικοί σύλλογοι και σύλλογοι διαβητικών.

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη καλεί τους ποδηλατικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα να στείλουν ηχηρό μήνυμα για τον Διαβήτη και να διοργανώσουν την ίδια μέρα μία διαδρομή για τους δικούς τους ανθρώπους με Διαβήτη με τη συμμετοχή ατόμων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Η εγγραφή είναι απαραίτητη. Δείτε εδώ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ημερίδα κοινού «Επιτυγχάνοντας με τον σακχαρώδη διαβήτη»

Της ποδηλατοδρομίας θα προηγηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στις 11:00 – 13:00 Ενημερωτική Ημερίδα για το κοινό με θέμα «Επιτυγχάνοντας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη», στη διάρκεια της οποίας οι καλεσμένοι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη, εξηγώντας πως ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν έχει σταθεί εμπόδιο στη καθημερινότητά τους και στην επίτευξη των στόχων τους.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *