Η καμπάνια-ύμνος του οίκου CHANEL για την Ελλάδα!

Ο οίκος CHANEL, αποφάσισε πως η Ελλάδα είναι η καταλληλότερη χώρα ώστε να είναι το νέο backround για το νέο της προϊόν.

«Ο ήλιος είναι παντού εδώ. Μερικοί το αποκαλούν μυστήριο… Είναι, όμως, απλά η ζωή… Ίσως γι’ αυτό οι άνθρωποι εδώ ζουν περισσότερο. Η Ελλάδα είναι όλα αυτά. Και τώρα ένα μέρος τους σας αποκαλύπτεται…» αναφέρει το βίντεο του παγκοσμίου κολοσσού της μόδας και των καλλυντικών για την χώρα μας και φυσικά θα έλεγε κανείς πως η διατύπωση αυτή δεν διαψεύδεται ούτε στο ελάχιστο.

Ο οίκος της CHANEL, κάνοντας μάλιστα και μια έρευνα για τους ανθρώπους που ζουν στις “μπλε ζώνες”, κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι κάτοικοι τους έχουν μακροβιότερη ζωή. Μερικές λοιπόν από αυτές τις περιοχές είναι η Κόστα Ρίκα, η Σαρδηνία και η πανέμορφη Ελλάδα μας.

Μετ’έπειτα της μελέτης αυτής, ο μεγάλος οίκος στον χώρο της μόδας και των καλλυντικών, κατέληξε στο νέο της προϊόν για την περιποίηση προσώπου, με την ονομασία Blue Serum. Το προϊόν περιέχει πράσινο καφέ από την Κόστα Ρίκα, ελιές από την Σαρδηνία και μαστιχόδεντρο από την Ελλάδα. Θα μπορούσε λοιπόν κανείς να πει πως το Blue Serum υπόσχεται να κάνει θαύματα στο πρόσωπο των κυριών που θα το χρησιμοποιήσουν και θα “αποτυπώσει” επάνω τους την πιο όμορφη, λαμπερή και φυσική ομορφιά των χωρών της “μπλε ζώνης”.