Η Καλυψώ Γούλα επικεφαλής στη μετά – Μπουτάρη εποχή

Σε γυναικεία υπόθεση εξελίχθηκε τελικά η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη υποψήφιας δημάρχου από την πλευρά της “Πρωτοβουλίας”, παράταξης του Γιάννη Μπουτάρη.

Με 25 ψήφους υποψήφια δήμαρχος από την πλευρά της “Πρωτοβουλίας” θα είναι η Καλύψω Γούλα, ενώ η Έλλη Χρυσίδου έλαβε 21 ψήφους. Επίσης βρέθηκαν 6 Λευκά και 3 Άκυρα.

Συνολικά ψήφισαν 55 δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Κανάκης αποσύρθηκε από τη διαδικασία, τονίζοντας πως ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη για ενότητα και για να διευκολύνει τη διαδικασία.

Τελικά εκλεγμένοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της “Πρωτοβουλίας” κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα στην αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Έλλη Χρυσίδου και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα.

Έτσι η υποψήφια από την “Πρωτοβουλία” θα είναι η Καλυψώ Γούλα.

Με τη λήξη της διαδικασίας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρης ανέφερε πως στόχος είναι η επόμενη διοίκηση του δήμου.

«Ανοίγουμε νέα σελίδα στην “Πρωτοβουλία”. Στόχος είναι να συμμετέχουμε στην επόμενη διοίκηση του δήμου, εάν όχι να είμαστε πρώτοι».

Η νικήτρια της εκλογικής διαδικασίας, Καλυψώ Γούλα ανέφερε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους, καθώς η συμμετοχή δείχνει ότι ενδιαφέρει να συνεχίσουμε όλοι μαζί, να υλοποιήσουμε όσα έχουμε αποφασίσει. Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι όλος ο κόσμος που θέλει εκεί έξω να συνεχίσουμε».

metrosport.gr

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *