Η Κατερίνα Νοτοπούλου για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ο κύβος φαίνεται ότι ερρίφθη για τον δήμο Θεσσαλονίκης, σε ό,τι αφορά στην υποψηφιότητα που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημαντικό μέρος της κεντροαριστεράς. Η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, είναι σύμφωνα με πληροφορίες η «εκλεκτή» της Κουμουνδούρου για υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Η απόφαση φέρεται να ελήφθη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο η κ. Νοτοπούλου συζήτησε τις λεπτομέρειες της υποψηφιότητας.

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μετά την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην είναι υποψήφιος, όμως μόνο αναγκαστική δε χαρακτηρίζεται. Η κ. Νοτοπούλου εξάλλου ήταν ανάμεσα στα ονόματα που ήθελε να κατεβάσει στον κεντρικό δήμο ο κ. Τσίπρας και το 2014, όμως τότε η ίδια αρνήθηκε τη σχετική πρόταση.

www.voria.gr

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *