Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει!

Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά την «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ» με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν στις πέντε Ιερές Μητροπόλεις της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 91 χρόνων από την ίδρυση του και αντιλαμβανόμενος το ρόλο του στην κοινωνία , σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο, αποφασίζει στα πλαίσια του εορτασμού της ιστορικής επετείου του να τιμήσει την ιστορία του προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Γι΄αυτό το λόγο , σε συνεργασία με την ΠΑΕ , την ΚΑΕ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ , και υπό την αιγίδα των ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως , Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς , Κασσανδρείας και Λαγκαδά θα συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι παραπάνω Μητροπόλεις.

Με κεντρικό σύνθημα «Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει» απευθυνόμαστε στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ καλώντας τον να συμμετέχει σ΄αυτή τη προσπάθεια προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

Απευθυνόμαστε ακόμα , στον επαγγελματικό κόσμο, τους χορηγούς του Συλλόγου, σε κάθε εταιρεία και επιχείρηση η οποία επιθυμεί να συμμετέχει συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 02 Απριλίου από τις 09.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΛAΡΙΣΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310 988.000, ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Σ. ΠΑΟΚ