Ήττα για τον Απόλλωνα, «τελικός» με Λάρισα

Ο Απόλλων Πόντου ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με σκορ 4-0 στο γήπεδο της Καλαμαριάς, αν και η προσπάθειά του ήταν ανώτερη από το εύρος της ήττας που υπέστη, ενώ δικαιούται να διαμαρτύρεται για το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και άνοιξαν το σκορ.

Στο 15′ ο Γρατσάνης υπέδειξε πέναλτι για μαρκάρισμα του Σαμαρά στον Τσιλούλη και ο Αλμπεργκ έκανε το 0-1. Ο Απόλλων είχε δύο πολύ καλές στιγμές για την ισοφάριση με Κυβελίδη (29′) και Σουντουρά (36′), όμως στο 41′ έγινε το 0-2 με τον Σοφιάν μετά από σέντρα του κορυφαίου Τσιλούλη.

Στο 45′ ο Τσουμάνης σκόραρε όμως το γκολ του κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αντί για 1-2 το σκορ έγινε 0-3 στο 47′ με τον Σοφιάν και πάλι, ενώ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο στο 67′ με τον Αλμπεργκ. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά, καθώς όλα είχαν κριθεί.

Ο Πανιώνιος προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ο Απόλλων έμεινε στους 3 πόντους μαζί με τη Λάρισα, την οποία και υποδέχεται για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στην Καλαμαριά, αλλά θέλει μόνο νίκη, λόγω της διαφορά τερμάτων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (74’ Κύρκου), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (69’ Σπόλιαριτς, Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης (69’ Δαλιανόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Ρίβας, Τσιλούλης (69’ Σπιριντόνοβιτς), Άλμπεργκ, Ντε Ταντεό, Σοφιάν (69’ Μασούρας), Καμαρά (53΄Ζιανί)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *