Κατερίνα Νοτοπούλου: Η απάντησή της στις σεξιστικές επιθέσεις

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η τοποθέτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου στην θέση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης έχει ξεκινήσει μία «εκστρατεία» επιθέσεων, με την 30χρονη να μπαίνει στο στόχαστρο γνωστών μεγάλων πόρταλ και εφημερίδων της Αθήνων.

Στο μπαράζ των επιθέσεων λάσπης έδωσε και η ίδια η Κατερίνα Νοτοπούλου με ανάρτησή της στο facebook όπου και αναφέρει: «Ηθική σπίλωση αντί για πολιτική κριτική. Γελιούνται όσοι πιστεύουν ότι θα γράψουν την προσωπική και πολιτική πορεία της κάθε μιας μας πίσω από ένα πληκτρολόγιο, με fake news. Εμείς ριχνόμαστε στη μάχη για τη διεύρυνση των κοινωνικών δικαιωμάτων».

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Αθλιότητες σύγχρονων γκεμπελίσκων

Για το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, όπου και αναφέρει: «Η αθλιότητά τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Καθημερινά βάζουν σε ενέργεια τη νοσηρή τους φαντασία, εφευρίσκοντας συνεχώς τρόπους για να αποδομήσουν την κυβέρνηση και τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα έχουν στοχοποιήσει τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, «αναβαθμίζοντας» πλέον τα κακόβουλα και σεξιστικά σχόλια στα οποία είχαν επιδοθεί τις προηγούμενες μέρες.

Ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, οι σύγχρονοι γκεμπελίσκοι έχουν περάσει στο στάδιο της δολοφονίας χαρακτήρων, εμπλέκοντας στο ελεεινό τους αφήγημα ακόμη και μέλη της οικογένειας της υφυπουργού καθώς και στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως στον πολιτικό στίβο αντιπαρατίθενται δύο διαφορετικές λογικές, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικά αξιακά συστήματα. Φυσικά δεν περιμένουμε από τη ΝΔ να πάρει αποστάσεις από τα ανυπόστατα δημοσιεύματα. Εάν το κάνει θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στέκεται στο πλευρό της συντρόφισσας Κατερίνας Νοτοπούλου και όλων όσοι βάλλονται από τα άθλια και ψευδή δημοσιεύματα. Τίποτε δεν πρόκειται να μας πτοήσει, προχωρούμε ενωμένοι και όλοι, όλες μαζί θα κερδίσουμε τον πόλεμο». (Πηγή)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *