Κόκε: Γι’ αυτό είπα «ποιος είναι ο Πρίγιοβιτς»

Ο Σέρχιο Κόκε μίλησε στο Metropolis 95,5 για το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, την κόντρα του με τον Πρίγιοβιτς, ενώ έκανε και τη δική του πρόβλεψη για το σκορ του αγώνα της Κυριακής στο Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν θα έρθει στο παιχνίδι: «Είναι πολύ πιθανό. Θέλω να έρθω από το Σάββατο. Θέλω να έρθω αλλά δεν έχω εισιτήριο ακόμη. Έχω να ζήσω ακόμη και άλλα όμορφα πράγματα εκεί».

Για τις δηλώσεις κατά του Πρίγιοβιτς: «Γιατί είδα κάτι και αναρωτήθηκα ποιος είναι αυτός. Ο Μέσι ή ο Κριστιάνο; Είδα ότι είπε ότι για τον ΠΑΟΚ ότι είναι ένα ματς ακόμη ενώ για τον Άρη είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Μιλάει λες και είναι στο Champions League κάθε χρόνο».

Για το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είναι το πιο ωραίο ματς στην Ελλάδα.  Είναι δύσκολο το ματς και για τις δύο ομάδες. Είναι καλός, είναι πρώτος, κέρδισε το Ολυμπιακό αλλά πιστεύω ότι είναι διαφορετικό αυτό το παιχνίδι. Ο Άρης παίζει στο σπίτι του, μπροστά στον κόσμο του και θέλει τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ματέο Γκαρσία θα είναι ο καλύτερος του παιχνιδιού».

Για το σκορ του παιχνιδιού: «Θέλω να είναι 2-0 αλλά θα δούμε».

Τέλος, τόνισε: «Να μην υπάρχει βία, να μην υπάρξουν προβλήματα και να διασκεδάσουν το παιχνίδι. Να γίνει ένα πάρτι και να απολαύσουν το παιχνίδι».

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *