Για τρίτη κατά σειρά ημέρα, ο αριθμός των αποθεραπευμένων στην Αυστρία μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο υπερβαίνει εκείνον των νέων μολύνσεων με τον κορωνοϊό, και όπως αναφέρουν τα σημερινά στοιχεία του αυστριακού υπουργείου Εσωτερικών, ενώ τις τελευταίες 48 ώρες έχουν αποθεραπευθεί 465 ασθενείς, ο αριθμός των νέων μολύνσεων ανήλθε σε μόνον 241.
Με αυτά τα νέα στοιχεία επιβεβαιώνεται μία εξέλιξη που είχε δώσει ήδη την περασμένη Παρασκευή αφορμή για αισιοδοξία, όταν για πρώτη φορά παρουσιαζόταν, σε εικοσιτετράωρη θεώρηση, μείωση των θετικών κρουσμάτων.
Ενθαρρυντικό θεωρείται επίσης το γεγονός ότι σταθεροποιείται ο αριθμός των κρουσμάτων που χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, και ο οποίος τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθε σε 1.074 σε όλη τη χώρα, κατά 18 περισσότερα από χθες, ενώ σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) βρίσκονταν 250 νοσούντες, κατά πέντε περισσότεροι από χθες.