Μετρό Θεσσαλονίκης: Απελευθερώνεται η Καραμανλή- Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην Καλλιδοπούλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ τόσο στο ύψος του σταθμού «Παπάφη» όσο και στην περιοχή του σταθμού «Φλέμιγκ», του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε, και επίσημα, σήμερα η Αττικό Μετρό Α.Ε. από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, απομακρύνεται πλήρως η εργοταξιακή εγκατάσταση του Μετρό στο ύψος του σταθμού «Παπάφη» και αποδίδεται στη κυκλοφορία η λεωφόρος Κ. Καραμανλή με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στο τμήμα μεταξύ των οδών Παπάφη και Κορυτσάς.

Επιπλέον, σήμερα, Παρασκευή, θα εφαρμοσθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του σταθμού «Φλέμιγκ». Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία επί της οδού Δελφών μετατοπίζεται δυτικότερα μεταξύ των οδών Εκάβης και Φλέμινγκ, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση (όπως γίνεται μέχρι τώρα) και αποκαθίσταται η σύνδεση με τις οδούς Στρατηγού Καλλιδοπούλου και Φλέμιγκ. Επιπρόσθετα, αποδίδεται στη κυκλοφορία τμήμα της οδού Αλεξάνδρου Φλέμινγκ μεταξύ των οδών Δελφών και Ροστάν.

Σύμφωνα με την Αττικό Μετρό Α.Ε., οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σταθμό «Φλέμινγκ» εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου 1 χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη Παρασκευή 4 Φερβουαρίου αποδόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Μοναστηρίου, μπροστά από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, ύστερα από 11 χρόνια.

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *