«Να αφήσουμε τη ζωή μας για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Ο Νίκο Μαρτίνες μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Άρη» στο Youtube τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να δώσουν και τη ζωή τους για τη νίκη κόντρα στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίξαμε με αρκετές καλές ομάδες και κερδίσαμε αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή μας και αυτό προσπαθούμε να υλοποιήσουμε.

Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Τώρα όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κερδίσουμε. Για εμάς αλλά και για τον κόσμο μας. Θα κάνουμε τα πάντα, θα πρέπει να… αφήσουμε την ζωή μας σε αυτό το παιχνίδι για να τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά.

Για το πως θα ζήσει το ντέρμπι: «Πιστεύω ότι θα είναι μία εκπληκτική εμπειρία, θα είναι ένα ντέρμπι όπως τα ζούμε στην Αργεντινή. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τον φετινό Άρη: «Η ομάδα έχει παίκτες με πολύ καλή ποιότητα και πρέπει να βάλουμε όλο το πάθος μας, την δύναμη μας, τεράστια διάθεση για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Νιώθω πάρα πολύ καλά, σαν να είμαι μέλος μίας οικογένειας. Είναι πάρα πολύ δυνατή η σχέση που έχουμε με τους φιλάθλους μας και αυτή η σχέση μας δίνει κουράγιο, δύναμη, μας έχει βοηθήσει και θα μας βοηθήσει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *