Ο Γιάννης Σερβετάς θα μας ξεναγήσει στη δική του Θεσσαλονίκη!

Ακολουθούμε μέσα από τα βήματά του στην πόλη έναν χαρισματικό αφηγητή, με ασύγκριτο χιούμορ, που διαγράφει την δική του πορεία στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Ο Γιάννης Σερβετάς, παιδί του κέντρου της Θεσσαλονίκης, γίνεται ο οδηγός μας σε μια περιήγηση στο χρόνο και χώρο δένοντας στον αστικό ιστό ιστορίες, μικροϊστορίες, γεγονότα και περιστατικά, δικές του και δικές μας αναμνήσεις οι οποίες συνθέτουν την ατμόσφαιρα μιας εποχής και τον τρόπο ζωής σε αυτή την πόλη.

Ξεκινώντας από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ΄70 και φτάνοντας μέχρι τις αρχές του ’90 ο Γιάννης Σερβετάςμοιράζεται μαζί μας ιστορίες που φέρνουν δάκρυα, γέλια αλλά και δάκρυα από τα γέλια.

Δεν βλέπουμε την ώρα.

Σημείο Συνάντησης: Τσιμισκή με Δημητρίου Γούναρη

Ημερομηνία: 12/11/2017

Ώρα: 11πμ

Συμμετοχή: 10 ευρώ

Πληροφορίες/ κρατήσεις: info@thessalonikiwalkingtours.com & 6978186900- 1

Κρατήσεις: info@thessalonikiwalkingtours.com & 6978186900

Πληροφορίες: www.thessalonikiwalkingtours.com

Η ομάδα Thessaloniki Walking Tours ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2013 στη Θεσσαλονίκη και μέσα από καλά σχεδιασμένους θεματικούς περιπάτους ανασύρει τη μνήμη μιας πολυπολιτισμικής πόλης, συνδέοντας το χθες με το σήμερα. Οι περίπατοι που προτείνει, διασκεδαστικοί αλλά και τεκμηριωμένοι. Αναζητά τις ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα σημαντικά μνημεία της, τους δρόμους, τις πλατείες, τις γειτονιές αλλά και τις μυστικές της γωνιές. Ιστορία, τέχνη, αρχιτεκτονική, γεύσεις και αρώματα αποτελούν τη βάση μιας βιωματικής εμπειρίας για ξεχωριστή σύνδεση με την πόλη, τη σύνθετη ταυτότητά της, τους ανθρώπους της και τις συνήθειές τους.

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *