ΠΑΕ Βέροια: «Μας φώναζαν Σκοπιανούς και Βούλγαρους»

Τη δυσαρέσκειά της για τη φιλοξενία στη Ρόδο στον πρόσφατο αγώνα με τον Ιάλυσο αλλά και τη διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης εξέφρασε η ΠΑΕ Βέροια.

Η διοίκηση της Βέροιας, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν από φιλάθλους του Ιάλυσου κατά της ομάδας, ενώ αφήνει αιχμές και για το γκολ της Βέροιας που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο φινάλε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βέροιας αναφέρει:

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την φιλοξενία του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ στην Ρόδο, στο παιχνίδι της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, αντιπρόεδρος και μέλος της διοίκησης προστατεύτηκαν από την αστυνομία μόνο κατόπιν δικού τους αιτήματος καθώς οι συμπεριφορές των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας ήταν άκρως επιθετικές και υβριστικές.

Είναι, το λιγότερο, απαράδεκτο να ακούγονται αντεθνικά συνθήματα από τους φιλάθλους της Ρόδου όπως Σκοπιανοί και Βούλγαροι εις βάρος της Βεροιώτικης ομάδας, ειδικά στις μέρες μας.

Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έφυγαν χωρίς να κάνουν μπάνιο, ελλείψει ζεστού νερού.

ΥΓ.1 Πρωτοφανής ήταν η ακύρωση του τέρματος της ομάδας μας. Ενώ αρχικά ο διαιτητής και ο επόπτης έδειξαν σέντρα ξαφνικά μετά από 4 λεπτά και αφού “έπεσαν πάνω τους” και οι 11 ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού αποφάσισαν ότι η φάση είναι offside. ΝΤΡΟΠΗ!!

ΥΓ.2 Σήμερα ορίζονται οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής. Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά οι επιλογές θα γίνουν χωρίς την βοήθεια “νυστεριων”».

ΠΗΓΗ

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *