Παζάρι μπύρας αύριο στη Θεσσαλονίκη

Οι λάτρεις της μπύρας γνωρίζουν πως έχουν το δικό τους «σπίτι» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την Hoppy Pub, μία μπυραρία πραγματικό κόσμημα για την πόλη, με διεθνή φήμη και σημαντικές διακρίσεις, όπως το γεγονός πως βρίσκεται στη 10άδα των κορυφαίων μαγαζιών για μπύρα ανά τον κόσμο από το ratebeer.com (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά).

Αύριο, Κυριακή (22/4), η Hoppy Pub ανοίγει πύλες από το μεσημέρι για το μεγάλο παζάρι μπύρας που έχει γίνει θεσμός. Εκεί θα βρείτε εκλεκτές και σπάνιες μπύρες σε ειδικές τιμές χονδρικής διαθέσιμες για αγορά για το σπίτι και την προσωπική σας κάβα! Από τη μία το μεσημέρι μέχρι το βράδυ στις 9 οι λάτρεις της μπύρας έχουν τη δική τους γιορτή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (οδός Νικηφόρου Φωκά 6).

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Κυριακή 27 Νοεμβρίου η Hoppy Pub (Νικηφόρου Φωκά 6) μετατρέπεται πάλι σε ένα Beer Bottle Shop για το φημισμένο 3ο Παζάρι Μπύρας!

Όπως αναφέρει η Hoppy Pub «Το φημισμένο παζάρι μπύρας της Hoppy Pub είναι και πάλι εδώ…

Την Κυριακή 22 Απριλίου, από τις 13:00′ το μεσημέρι και μέχρι το βραδάκι στις 21:00′ , προμηθευτείτε τις μπύρες σας για το σπίτι και τις προσωπικές σας κάβες, σε εκπληκτικές τιμές χονδρικής!

Εκατοντάδες, εκλεκτές και σπάνιες μπύρες σε ειδικές χαμηλές τιμές, πολλές προσφορές, πακέτα δώρων, ποτήρια και αντικείμενα μπύρας, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, θα σας περιμένουν…

Πάμε για ακόμα ένα νέο ρεκόρ στα λίτρα που θα διατεθούν…

Σας περιμένουμε όλους και πάλι!».

ΠΗΓΗ

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *