Πολύωρες διακοπές νερού αύριο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Χωρίς νερό για διάστημα μέχρι και 8 ώρες αναμένεται να μείνουν αύριο 6 περιοχές στην ανατολική Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών που έχουν προγραμματιστεί για αύριο από την ΕΥΑΘ για την επισκευή διαρροής από αγωγό. Οι εργασίες και η διακοπή θα ξεκινήσουν από τις 08:00 και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και τις 16:00. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 από τις 8:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής Φ300 λόγω διαρροής επί της οδού Βεργίνας 6-8 του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση των περιοχών Πυλαίας (κάτω από την περιφερειακή τάφρο), Βότση, Αγ. Παντελεήμονα, Αγ. Ιωάννη, τμήματος της περιοχής Χαριλάου και το Κέντρο Καλαμαριάς που βρίσκονται στους Δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *