Πώς να φτιάξετε μόνη σας τις πιο όμορφες λαμπάδες

Λαμπάδα αμυγδαλιά

Πόσο ανοιξιάτικη και χαριτωμένη; Και πόσο εύκολο να την φτιάξετε, αφού θα χρειαστείτε δύο λεπτά (ή και ένα χοντρό) κεράκια, τα οποία θα τυλίξετε με λευκό σπάγκο. Στη συνέχεια θα κόψετε ένα μικρό κλαράκι αμυγδαλιάς, πάνω στο οποίο θα κολλήσετε ροζ πομ-πομ.

 

Λαμπάδες με λινάτσα και καρδιά

Πανεύκολες στον στολισμό τους, αρκεί να βρείτε τις κεραμικές καρδούλες σε κάποιο μαγαζί από αυτά που πουλάνε χάντρες κ.λ.π. Κατά τα άλλα θα χρειαστείτε ένα κομμάτι λινάτσας και σχοινί.

Λαμπάδα με ξύλινο παπιγιον

Τα ξύλινα παπιγιόν είναι η τελευταία λέξη της μόδας και η λαμπάδα αυτή είναι ό,τι πρέπει για το βαφτιστήρι σας, αν είναι αγόρι. Θα χρειαστεί να τυλίξετε το κερί σας με τζιν ύφασμα, το οποίο θα κολλήσετε καλά, και πάνω του μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά κουμπάκια. Στη συνέχεια θα κολλήσετε το ξύλινο παπιγιόν.

Λαμπάδα μπαλαρίνα

Minimal και πανέμορφη! Γεγονός είναι ότι για το σχέδιο του προσώπου της μπαλαρίνας πρέπει να «πιάνουν» λίγο τα χέρια σας. Γι’αυτό μην το ξεκινήσετε αν δεν έχετε πρώτα πειραματιστεί καλά στο χαρτί. Κατά τα άλλα, λίγο τούλι, λίγη ροζ κορδέλα και κόλλα είναι ό,τι χρειάζεστε για να την ολοκληρώσετε.

Λαμπάδες Pacman για ζευγάρια ή αδέλφια

Εφόσον βρείτε τα ξύλινα διακοσμητικά με τον Pacman και το φαντασματάκι, η κατασκευή της λαμπάδας στη συνέχεια είναι παιχνιδάκι, αφού θα χρειαστείτε μόνο κόλλα και σχοινί.

Λαμπάδες με φλοράλ σχέδιο

Λιτές και όμορφες, για τις λαμπάδες αυτές θα χρειαστείτε απλά χαρτί περιτυλίγματος σε εμπριμέ χρώματα ή κομμάτια υφάσματος και λίγη κορδέλα, για να κολλήσετε πάνω και κάτω.
.

Λαμπάδα ραβδί-αστεράκι

Η μικρή σας νεραϊδούλα θα ενθουσιαστεί με αυτή τη λαμπάδα που θα φτιάξετε πολύ εύκολα, αφού θα δέσετε πάνω της τούλι και ένα λαμπερό ραβδί. Κι αν δεν έχετε ήδη κάποιο αντίστοιχο ραβδί στο σπίτι, θα το φτιάξετε μόνοι σας, κόβοντας αστεράκια από χαρτόνια με γκλίτερ

Λαμπάδα με βαρκούλα από πεντάγραμμο

Για τους λάτρεις της μουσικής και των ταξιδιών ή για όσους ταξιδεύουν με τη μουσική, αυτή η λαμπάδα είναι σχετικά εύκολη στην κατασκευή της, με την προϋπόθεση ότι έχετε διαθέσιμο κάποιο μουσικό πεντάγραμμο και ξέρετε να φτιάχνετε χάρτινες βαρκούλες. Κατά τα άλλα θα χρειαστείτε κόλλα και σχοινί.

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *