Πώς σου δείχνει ένας άντρας ότι σε θέλει;

Σκέψου πόσες φορές έχετε αναλωθεί σε κουβέντες και αναλύσεις ωρών εσύ κι οι φίλες σου για το αν σε γουστάρει ένας άνδρας. Ψάχνεις να βρεις ένα κρυμμένο νόημα πίσω από τα λόγια του, δικαιολογίες γιατί δε σε πήρε τηλέφωνο ή γιατί δεν απάντησε στα μηνύματά σου ή γιατί δεν εμφανίστηκε σε μια συνάντηση που περίμενες να βρίσκεται εκεί ή δε βρήκε χρόνο για να σε δει. Κι όμως οι πολλές συζητήσεις, οι αναμονές και οι προσδοκίες είναι μάταιες, γιατί αν σε θέλει ένας άνδρας απλώς θα σου το δείξει με κάθε τρόπο, έμπρακτα.

12082245

Το καλό με τους άνδρες είναι ότι λειτουργούν ως είδος και πάνω κάτω ξέρεις τι να περιμένεις. Αν λοιπόν αυτός για τον οποίο ενδιαφέρεσαι εμφανίζει κάποιες από τις συμπεριφορές που θα αναλύσουμε παρακάτω, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αργά ή γρήγορα να υπάρχουν εξελίξεις ανάμεσά σας.

1). Δε χάνει ευκαιρία να σε κολακέψει, να σου πει πόσο όμορφη και μοναδική σε βρίσκει. Παρατηρεί τα πάντα επάνω σου από το τι φοράς, πόσο συχνά γελάς μέχρι γιατί κατσούφιασες, τι σε αγχώνει και γενικά προσέχει ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε κινείται γύρω σου ή κοντά σου.

2). Η γλώσσα του σώματός του μαρτυρεί με τον πιο εύγλωττο τρόπο πόσο σε θέλει. Αν το σώμα του όταν σου μιλάει γέρνει προς το μέρος σου, τα μάτια του είναι προσηλωμένα σε σένα (με το επίμονο βλέμμα των 30 δευτερολέπτων), είναι ευδιάθετος κι ανταποκρίνεται με χαμόγελα, πειράγματα και υπονοούμενα με ερωτικές προεκτάσεις, τότε προφανώς σε θέλει πολύ.

3). Βρίσκει κάθε φορά αφορμή να σε αγγίξει, έστω και στιγμιαία στον ώμο, στη μέση, στην πλάτη και το λαιμό, που είναι και οι πιο ερωτογενείς ζώνες για μια γυναίκα. Βαθμιαία αυτό το άγγιγμα μπορεί να γίνει πιο τολμηρό, ώστε να τσεκάρει ότι κι εσύ ανταποκρίνεσαι και αρέσκεσαι.

4). Ο άνδρας είναι απ’ τη φύση του κυνηγός. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούς αυτήν την έκφραση, ας δούμε όμως τι πραγματικά σημαίνει. Ο «κυνηγός» δεν περιμένει το «θήραμά» του να έρθει στο «πιάτο» του. Από το θηλυκό το αρσενικό περιμένει «σινιάλα», όχι επιθετικές κινήσεις. Αρπάζει τις ευκαιρίες (σήματα) που του δίνονται ή απλά τις δημιουργεί. Για παράδειγμα τσεκάρει πού βρίσκεσαι και με ποιους, εμφανίζεται εκεί που βρίσκεσαι τη στιγμή που δεν το περιμένεις, σου τηλεφωνεί αργά τη νύχτα βρίσκοντας κάποια αφορμή για να σου δείξει ότι σε σκέφτεται ή απλά για να μπει στο μυαλό σου σα «σφήνα» ακόμη κι αν εσύ δεν τον έχεις προσέξει ποτέ πριν. Γενικότερα δείχνει ΣΤΑΘΕΡΑ την επιλογή του στο πρόσωπό σου και λειτουργεί «in time» δημιουργώντας καταστάσεις και συνθήκες για να σε ξεμοναχιάσει, να σε φλερτάρει και να σε εντυπωσιάζει με τη γενναιόδωρη συμπεριφορά του, γιατί πρώτα απ’ όλα ως άνδρας πρέπει να φέρεται σαν «gentleman» με ό,τι αυτό περιλαμβάνει.

Εξάλλου όποιος αργεί ή είναι απορροφημένος και σε άλλους «κινούμενους στόχους» που τον περιτριγυρίζουν, ρισκάρει να χάσει το κορίτσι που πραγματικά θέλει (καθώς μπορεί να βρεθεί κάποιος πιο γρήγορος και αποφασιστικός!)

5). Το κυριότερο, δε φοβάται να εκτεθεί, ούτε διστάζει να εκδηλωθεί από το φόβο της απόρριψης. Άλλωστε το κορίτσι το κερδίζει αυτός που είναι γενναίος, τολμηρός και σταθερός στη διεκδίκηση παρά εκείνος που δειλιάζει ή φοβάται. Κι όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός «Λέγε λέγε το κοπέλι, κάνει την κυρά και θέλει».

Τσέκαρε λοιπόν όλες αυτές τις ενδείξεις. Αν υπάρχουν έστω οι μισές, τότε υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να σε θέλει. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι απ’ όλα αυτά και γενικά μετράς απουσίες, αναβολές, δισταγμούς και χλιαρές αντιδράσεις, τότε πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά ότι «Απλώς δε σε γουστάρει».

notintoyou-5

 

Διαβάστε προηγούμενα άρθρα:

Κάποιος σου μιλάει, ΑΚΟΥΣ;

Δίλημμα: Επανασύνδεση μετά τον χωρισμό;

Από φίλοι εραστές: Αξίζει να ρισκάρετε τη φιλία σας για τον έρωτα;