Που χρειάζονται αλυσίδες στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Ελλάδας

Χωρίς σημαντικά προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Βόρειας Ελλάδας. Ωστόσο απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας προς τα χιονοδρομικά του Σελίου και του Καϊμάκσταλάν. Αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται από το 22ο έως το 26 χλμ Βέροιας προς το χιονοδρομικό του Σελίου και από το 15ο χλμ της επαρχιακής οδού Άρνισσας.

Χιόνισε στα ορεινά της Πέλλας, της Ημαθίας και σε περιοχές των Σερρών. Σε λειτουργεία βρίσκονται η πίστα 8 στο Μετερίζι και τα Baby lifts 1 και 2 στο χιονοδρομικό του Καϊμάκτσαλαν.

Χιόνια στη Χαλκιδική
Το “έστρωσε” χθες το βράδυ στη Χαλκιδική. Η χιονόπτωση από τις 22:00 έντυσε στα λευκά όλες τις ορεινές περιοχές του νομού (δείτε εδώ).

Χιόνι έπεφτε στην Αρναία, στα Στάγειρα, τη Στρατονίκη , το Νεοχώρι, το Παλαιοχώρι και τον Πολύγυρο χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα.

Εκχιονιστικά της Περιφέρειας και του Δήμου Αριστοτέλη κράτησαν τους δρόμους ανοικτούς και παραμένουν σε επιφυλακή.

Στις 20:30 χθες το βράδυ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Δράμας – Εξοχής από το 18ο έως το 38ο χλμ όπυυ είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων προς το τελωνείο Εξοχής λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης.

Πηγή:typosthes.gr