Ρεκόρ κατανάλωσης φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη

Ρεκόρ καταναλώσεων σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).

“Συγκεκριμένα, οι συνολικές διανεμηθείσες ποσότητες φυσικού αερίου στις περιοχές της Θεσσαλονίκης & της Θεσσαλίας, αυξήθηκαν από 2,5 εκατ. κυβικά μέτρα μέσο όρο σε 4,5 εκατ. κυβικά μέτρα ημερησίως, με την κατανάλωση να ανέρχεται σε 3 εκατ. κυβικά μέτρα στη Θεσσαλονίκη και 1,5 εκατ. κυβικά μέτρα στη Θεσσαλία.

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), εκτέλεσε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει τη συνεχή παροχή φυσικού αερίου στους καταναλωτές για τις ημέρες αυξημένες ζήτησης, με το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου να παραμένει ασφαλές και συνεχούς ροής. Σε ότι αφορά τις κλήσεις που αφορούσαν το Δίκτυο Διανομής, υπήρξε αυξημένη επιφυλακή και το προσωπικό της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), ανταποκρίθηκε σε όλες τις περιπτώσεις.

Παράλληλα, περισσότερες από 400 νέες Αιτήσεις Σύνδεσης υποβλήθηκαν κατά το 1ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ενώ σε ισχύ βρίσκεται η προσφορά για «ΕΚΠΤΩΣΗ 100% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ» για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική).”