Soirée vin et fromage / Βραδιά αφιερωμένη στο κρασί και το τυρί!

Το γαλλικό βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης “Le Livre Ouvert” σας προσκαλεί σε μια βραδιά πάνω στο κρασί και το τυρί.
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, στις 7.00 μμ, στην αίθουσα Αλλατίνη- Dassault

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

• « Οι γαλλικές ποικιλίες σταφυλιού για κρασί που καλλιεργούνται στην Ελλάδα»
Δρ. Αλ. Παπαχατζής, Διευθυντής του Εργαστηρίου “Δενδροκηπευτικών & Εδαφικών Πόρων” HORTLAB του ΤΕΙ Θεσσαλίας και Αντιπροεδρος της Επιτροπής Ερευνας
Δρ. Στ. Κουνδουράς, Αν. καθηγητής Γεωπονίας, DEA και Doctorat Αμπελουργίας, Διπλ. Οινολόγου
• Dégustation des vins présentés et de gruyère vieilli en grotte.
• Οινογευστική δοκιμή ανάλογων κρασιών και παλαιωμένης γραβιέρας.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *