Το γαλλικό βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης “Le Livre Ouvert” σας προσκαλεί σε μια βραδιά πάνω στο κρασί και το τυρί.
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, στις 7.00 μμ, στην αίθουσα Αλλατίνη- Dassault
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• « Οι γαλλικές ποικιλίες σταφυλιού για κρασί που καλλιεργούνται στην Ελλάδα»
Δρ. Αλ. Παπαχατζής, Διευθυντής του Εργαστηρίου “Δενδροκηπευτικών & Εδαφικών Πόρων” HORTLAB του ΤΕΙ Θεσσαλίας και Αντιπροεδρος της Επιτροπής Ερευνας
Δρ. Στ. Κουνδουράς, Αν. καθηγητής Γεωπονίας, DEA και Doctorat Αμπελουργίας, Διπλ. Οινολόγου
• Dégustation des vins présentés et de gruyère vieilli en grotte.
• Οινογευστική δοκιμή ανάλογων κρασιών και παλαιωμένης γραβιέρας.