Που παρατηρούνται μικροπροβλήματα λόγω της χιονόπτωσης;

Χιονίζει από το πρωί στη Θεσσαλονίκη ενώ σε χαμηλά επίπεδα παραμένει η θερμοκρασία. Πυκνό είναι το χιόνι που πέφτει περιφερειακά του κέντρου της πόλης, στο Πανόραμα και στο Ωραιόκαστρο. Κλειστός είναι από χθες το βράδυ ο επαρχιακός δρόμος Αγίου Βασιλείου – Χορτιάτη.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον Χορτιάτη, το Φίλυρο, το Ασβεστοχώρι και την Εξοχή. Στον δήμο Ωραιοκάστρου αποφασίστηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ώρα μαθημάτων σε κανένα σχολείο του δήμου ενώ θα παραμείνουν κλειστά το 1ο και 2ο λύκειο Ωραιοκάστρου, το 1ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου καθώς επίσης ο παιδικός σταθμός του Μελισσοχωρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λαγκαδά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Κοινότητας Σοχού και της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου θα παραμείνουν κλειστά, σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, που καθιστά επικίνδυνη την προσέλευση των μαθητών στα παραπάνω σχολεία. Κλειστός θα παραμείνει και ο Παιδικός Σταθμός του Σοχού.

Οι γονείς πάντως θα πρέπει να απευθύνονται στους δήμους προκειμένου να μάθουν για τη λειτουργία των σχολείων στην περιοχή τους.

Πηγή:voria.gr