Στην παιδοογκολογική του ΑΧΕΠΑ η αμοιβή του Μαυρίδη από το NOMADS!

Σε μία εξομολόγηση που αν μη τι άλλο συγκινεί προέβη ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο μπήκε στο reality Nomads του ANT1.

Όπως ανέφερε, τα χρήματα τα οποία θα κερδίσει από το παιχνίδι επιβίωσης θα διατεθούν στην ανακαίνιση της παιδογκολογικής κλινικής και της πτέρυγας χημειοθεραπειών του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, για αυτή του την κίνηση είχε έρθει σε συμφωνία με το κανάλι πριν μπει στο παιχνίδι.

«Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και γενικότερα αν θα ήθελα να έχω κάποια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του γραφείου του κυρίου Λάτσιου, συζητήσαμε, μου είπε για μια υπερπαραγωγή, το Nomads, ένα παιχνίδι επιβίωσης και μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω. Για να είμαι ειλικρινής του είπα κατευθείαν όχι, έχοντας στο μυαλό μου ότι να συζητήσουμε ό,τι άλλο θέλετε εκτός από reality επιβίωσης και τέτοιου είδους παιχνίδια», ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης και πρόσθεσε:

«Μου είπε να ηρεμήσω, να είμαι πιο διαλλακτικός, να το συζητήσουμε. Και δεν είχε άδικο. Μου έδωσε ένα script και είχε και μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Όλοι όσοι συμμετέχουν σε τέτοια παιχνίδια το κάνουν έναντι αμοιβής. Σκέφτηκα ότι μου έγινε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση και έλεγα ότι δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να αμοίβεται τόσο καλά άνθρωπος για να πάρει μέρος σε ένα παιχνίδι. Και είπα να παίξω όλα μου τα χαρτιά. Μετά από δύο μέρες πήγα στο γραφείο του κ. Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Τους είπα να κάνουν αυτό και θα μπω. Το κέρδισα με το σπαθί μου. Χαίρομαι που ο ANT1 με βοήθησε να το κάνω αυτό. Τα έχω αφήσει στην κ. Παπαμερή και στον κ. Λάτσιο όλα αυτά».

 

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *