Στις 7 Οκτωβρίου το “Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα” από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Η εκδήλωση “Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα” που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, μετατίθεται για τις 7 Οκτωβρίου (13:00), λόγω καιρικών συνθηκών.

Είναι η πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Θα γίνει στο δασάκι της Σχολής και, όπως όλες οι εκδηλώσεις, θα στηρίξει τα εκπαιδευτικά προγράμματα των μαθητών και σπουδαστών.

Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακό Αμερικάνικο μπάρμπεκιου στο καταπράσινο περιβάλλον της Σχολής, να διασκεδάσουν με country χορούς και Line Dancing μαζί με το χορευτικό συγκρότημα των μαθητών της Σχολής και να επισκεφτούν το πρατήριο προϊόντων, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Επίσης, η Εθελοντική Ομάδα Κυριών και τα εκπαιδευτικά στελέχη της Σχολής έχουν προετοιμάσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες (εκπαιδευτικά και κινητικά παιχνίδια) για τα παιδιά.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα συμβάλλουν στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College, καθώς και του Προγράμματος Υποτροφιών για τους μαθητές και τους σπουδαστές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα συνεισφέρουν μελλοντικά στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της χώρας.

Για κρατήσεις, τηλεφωνικά στα 2310492738 και 2310492832 ή μέσω e-mail events@afs.edu.gr

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *