Στο Βελλίδειο τη Δευτέρα ο Καραμανλής!

Επιβεβαιώθηκε η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε δημόσια εκδήλωση, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», την Δευτέρα 8 Μαΐου στις 19.00′.

Ο κ. Καραμανλής θα παραστεί σε ακόμη μια εκδήλωση, που διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, για το χρέος και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της αγγλόφωνης έκδοσης του συλλογικού τόμου «The Greek Political Economy: 2000-2015».

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική έκδοση, η οποία παρουσιάστηκε ήδη στην Αθήνα, με διοργάνωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αττικής, στην οποία επίσης έδωσε το «παρών» ο πρώην πρωθυπουργός. Άλλωστε, αφορά και στα πεπραγμένα της δικής του κυβέρνησης.

Η επιβεβαίωση της παρουσίας του κ. Καραμανλή στη συγκεκριμένη εκδήλωση έχει σημάνει… συναγερμό στα «καραμανλικά» στελέχη της περιοχής, τα οποία ήδη ενημερώνουν τους φίλους του πρώην πρωθυπουργού, ώστε η εκδήλωση να έχει μαζικότητα.

Εκτός των συγγραφέων του βιβλίου, καθηγητών, Παντελή Σκλια και Σπύρου Ροκανά, ομιλητής θα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέας Ζαπράνης.

Ο κ. Καραμανλής παρίσταται στις δυο εκδηλώσεις της έκδοσης, η οποία παρουσιάζει συγκεκριμένα επιστημονικά στοιχεία και δεδομένα υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία των ελλειμμάτων κατά τη δική του διακυβέρνηση και ειδικά κατά την περίοδο 2007-2009 είναι «πολιτικός μύθος».

Στην εκδήλωση ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σχεδόν όλοι οι «γαλάζιοι» βουλευτές των δυο εκλογικών περιφερειών της Θεσσαλονίκης, αλλά και των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως επίσης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, «γαλάζιοι» δήμαρχοι, πολλά κομματικά στελέχη και βέβαια οι γνωστοί «καραμανλικοί» της πόλης, με πρώτο τον Βάκη Φραντζή, ο οποίος ενημέρωνε από χτες για την εκδήλωση.

Πηγή φωτογραφίας: Sooc

Πηγή: voria.gr