Συγκλονιστικές αποκαλύψεις πατέρα για το bullying που δεχόταν ο 11χρονος Σύρος μαθητής

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση τραυματισμού μαθητή σε σχολείο στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Η εν λόγω υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς την Παρασκευή έγινε γνωστό πως ένας 11χρονος Σύρος μαθητής τραυμάτισε με λεπίδα ξύστρας έναν 9χρονο Έλληνα συμμαθητή του.

Ο πατέρας ενός κοριτσιού που φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο στη Χαριλάου με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως το αγοράκι από τη Συρία ήταν καθημερινό θύμα bullying, καθώς όπως αναφέρει «το δέρνανε κάθε μέρα και απείλησαν ότι θα το σκοτώσουν». Μάλιστα, αναφέρει πως την ώρα που τραυμάτισε τον 9χρονο βρισκόταν κρυμμένος και τρομοκρατήθηκε όταν συμμαθητής του ήρθε να τον ρωτήσει τι συμβαίνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πατέρα:

«Επειδή τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας παροξυσμός με το “μαχαίρωμα” σε σχολείο της Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να πω τα εξής μιας και στο συγκεκριμένο δημοτικό φοιτά η κόρη μου.

Το αγόρι απο την Συρία το δέρνανε κάθε μέρα στο σχολείο και την Πέμπτη το απείλησαν οτι θα το σκοτώσουν. Με τα λίγα ελληνικά που ήξερε το είπε στον δάσκαλό του ο οποίος όμως δεν ασχολήθηκε με το περιστατικό. Το παιδί πήρε το ξυραφάκι απο την ξύστρα και τρομοκρατημένο κρυβόταν από τα υπόλοιπα παιδιά.1 αγοράκι που τον είδε το πλησίασε για να τον ρωτήσει τι έπαθε και ο μικρός Σύριος του επιτέθηκε γιατι φοβήθηκε. Το “μαχαίρωμα” ηταν μια γραντζουνιά στο χέρι που δεν χρειάστηκε ούτε καν αντιτετανικό και ο πατέρας δεν αγνοείται αντιθέτως έσπευσε να παραδοθεί ως κηδεμόνας του παιδιού! Οι γονείς του άλλου παιδιού δεν άσκησαν μήνυση αλλά ασκήθηκε αυταπάγγελτα από τον εισαγγελέα.

Φτάνει με την παραπληροφόρηση εκατέρωθεν! Έχουμε γίνει σκατά σαν κοινωνία και φταίμε εμείς και μόνο εμείς! Βάζουμε ταμπέλες και ξεχνάμε την ουσία…

Πατέρας είμαι και θα κάνω τα πάντα να προστατεύσω τα παιδιά μου από οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε αλλά πρώτα απ’όλα θα τα μάθω να σέβονται και να είναι Άνθρωποι! Κάτι που οι περισσότεροι γονείς το ξεχνάτε! Ξεχνάτε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και βαφτίζετε την ασέβεια και την αλητεία μαγκιά! Ξυπνήστε και γίνετε άνθρωποι, κάθε μέρα όλο τον χρόνο».

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *