Θ. Παππάς για Νέα Παραλία: Πολύ σύντομα θα είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση

Για την εικόνα εγκατάλειψης σε αρκετά σημεία της Νέας Παραλίας,   μίλησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς, στην τηλεόραση του Atlas Κεντρικής Μακεδονίας.

«Η Νέα Παραλία έχει προβλήματα, όπως κι άλλοι τόποι και δημόσιοι τόποι στον δήμο Θεσσαλονίκης. Αυτό το οποίο πρέπει να επισημάνω είναι ότι υπάρχει μια καθυστέρηση στη διαχείριση του πρασίνου. Οι υπηρεσίες είχαν να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερο πρόβλημα, το οποίο έχει να κάνει με τα υπόγεια καλώδια τα οποία ποτίζουν το γκαζόν κι υπάρχουν κάποιες βλάβες, που είχαν φανερωθεί το Μάιο με την μεγάλη πλημμύρα»,  τόνισε  ο Θανάσης Παππάς και πρόσθεσε πως ο δήμος βρίσκεται σε μία περίοδο ανάταξης.

«Υπάρχει ήδη μία εργολαβία που ήδη εργάζεται»,  συνέχισε και διαβεβαίωσε ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα το πράσινο θα είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση».

Αναφορικά με τα κρούσματα κλοπών και βανδαλισμών στην  Νέα Παραλία, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης, τα χαρακτήρισε πολύ σοβαρά που βάζουν στα πολλά έξοδα και βγάζουν εκτός προγράμματος τον δήμο. “Οι  ελεγκτικοί μηχανισμοί, δεν μας δίνουν την άδεια να μπορούμε να προσλάβουμε Security για τη φύλαξη είτε σε 24ωρη βάση ή τις βραδινές ώρες, επομένως έχουμε ελάχιστη φύλαξη. Η δημοτική αστυνομία ασχολείται κυρίως με την ελεγχόμενη στάθμευση”, κατέληξε. (Πηγή)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *