Θεσσαλονίκη: Μπαράζ διακοπών ΕΥΑΘ

Μαζικά έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει από το πρωί στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Χαρακτηριστικό είναι πως αυτή την ώρα είναι χωρίς νερό συνολικά 7 περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ υπάρχει και περιοχή της πόλης στην οποία η διακοπή βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί. Αναλυτικά, αυτή την ώρα:

Διακοπή υπάρχει στο Ωραιόκαστρο, λόγω προβλήματος επί της οδού Ιπποκράτους, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Τούμπα, λόγω προβλήματος επί της οδού Προκοπίου 5, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Διακοπή υπάρχει και στις Συκιές, λόγω προβλήματος στις οδούς Πλάτωνος και Αγίου Δημητρίου, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Χωρίς νερό έχουν μείνει και 2 περιοχές της Καλαμαριάς. Συγκεκριμένα, διακοπή υπάρχει λόγω προβλήματος επί της οδού Θ. Κολοκοτρώνη 13, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Και πάλι στην Καλαμαριά, διακοπή υπάρχει και λόγω προβλήματος στις οδούς Καλλιπόλεως και Σωκράτους, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Διακοπή υπάρχει και στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος στις οδούς Παστέρ, Πλάτωνος και Σπετσών, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Τέλος από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη διακοπή στην Ευκαρπία, λόγω προβλήματος στην οδό Ρήγα Φεραίου 2, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Αρχικά από την ΕΥΑΘ είχε γίνει γνωστό πως η διακοπή επρόκειτο να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *