Θεσσαλονίκη: Χάος με ακυρώσεις πτήσεων από γνωστή εταιρεία

Μόλις την Τρίτη ο «Τύπος Θεσσαλονίκης» δημοσίευε το γεγονός πως το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έμενε χωρίς σύστημα «τυφλής» προσγείωσης, κάτι που ουσιαστικά καθιστά το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ανήμπορο να νικήσει τις καιρικές συνθήκες. Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα ξεκίνησαν τα προβλήματα με γνωστή low cost εταιρεία, προβλήματα που πλέον φαίνεται να οξύνονται.

Ο λόγος για την εταιρεία easy jet, η οποία μετά τις ακυρώσεις κάποιων πτήσεων προχώρησε στην ακύρωση όλων των πτήσεων από τη Θεσσαλονίκη για σήμερα Πέμπτη (30/11). Ο λόγος όπως αναφέρει η εταιρεία είναι πως «η Θεσσαλονίκη έχει κλείσει τον βασικό της αεροδιάδρομο για λόγους εργασιών. Ένας βοηθητικός διάδρομος είναι διαθέσιμος, ωστόσο, αυτός δεν είναι κατάλληλος για να προσγειωθούν τα αεροπλάνα μας».

Όπως αντιλαμβάνεστε η ανακοίνωση της Easy Jet προκαλεί προβληματισμό για το τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα για τις πτήσεις της εταιρείας, καθώς το πρόβλημα δεν φαίνεται να μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα σε μία ή περισσότερες μέρες.

Τι θα συμβεί για όσους έχουν εισιτήρια πτήσεων; Η Easy Jet ενημερώνει πως η διαδικασία είναι η εξής: «Θα πραγματοποιήσουμε την πτήση σας από την Αθήνα και έχουμε κανονίσει για λεωφορεία που θα πραγματοποιήσουν την μετάβαση (σ.σ. από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα)».

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *