Θεσσαλονίκη: Γεμίζει Αγιο – Βασίληδες σήμερα το κέντρο, για 3 ώρες!

Και φέτος το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα «πλημμυρίσει» με αγιοβασίληδες για το επερχόμενο Thess Santa Run, μία διοργάνωση για καλό σκοπό με αρωγούς το Ολυμπιακό Μουσείο και το Δήμο Θεσσαλονίκης. Το Santa Run θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη (27/12) στην πλατεία Αριστοτέλους.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Τα Santa Run έχουν ήδη αγκαλιάσει τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, ως μια κίνηση αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, άλλοτε με σύντομες κι άλλοτε με μακρινές, δρομικές ή απλά περιπατητικές διαδρομές αγάπης, ευαισθητοποιούν και ενώνουν την κοινωνία απελευθερώνοντας δυναμικά συναισθήματα προσφοράς!

Στις 27/12/2017 κάνουμε στη Θεσσαλονίκη μας, την δική μας πορεία, με μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης. Φέτος, ένας μόνον σκούφος αρκεί να μας μεταμορφώσει σε SANTAS, για να γεμίσουμε με χαρά, άστεγα παιδιά και μητέρες. Ελάτε να στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μήνυμα αγάπης και προσφοράς, να γίνουμε δορυφόροι μιας αυθεντικά διασκεδαστικής συνάντησης, να ταξιδέψουμε με ήχους και μελωδίες των LES AU REVOIR… και μαζί, παρέα να στηρίξουμε με χαμόγελο το Σπίτι της Μαρίας.

Το Ολυμπιακό Μουσείο με συνοδοιπόρο τον Δήμο Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν να φορέσετε τον σκούφο του SANTA! Στην καρδιά της πόλης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου χτυπά ο παλμός των Χριστουγέννων, ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αγάπης.! γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… με κέφι… μπορούμε να μοιράσουμε χαμόγελα και στήριξη!!

SANTAS… Lets Run 4 Fun!»

INFO

Thess Santa Run

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου

18.00 – 21.00

Πλατεία Αριστοτέλους

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *